Annonce
Vesterhavsposten

Pelle Hvenegaard fortæller ud fra sin bog "Kære Zoe Ukhona"

TV-kendis Pelle Hvenegaard fortæller på Tarm Bibliotek den 5. marts om sin kamp for at blive far - og om forløsningen, da adoptivdatteren Zoe Ukhona endelig kom. PR-foto
Annonce

Tarm: Tirsdag den 5. marts kommer tv-kendis Pelle Hvenegaard til Tarm for på biblioteket at holde foredrag kl. 19. Pelle Hvenegaard tager udgangspunkt i sin bog "Kære Zoe Ukhona - en fortælling om at blive far" og, ifølge pressemeddelelsen, fortæller "ærligt, rørende og hvor der er plads til det humoristiske om de seks år, der gik fra første gang han og Caroline mødte hinanden på en blind date og instinktivt vidste, at de skulle være forældre sammen, til de første gang holdt deres lille adoptivdatter i armene i Pretoria i Sydafrika".

Det er en fortælling om at have prøvet det meste. Storken kommer aldrig flyvende. Det handler om, hvordan det er at gennemgå benhårde fertilitetsbehandlinger og om, hvor slidsomt det er at gå rundt i næsten to år, hvor du hver dag kan blive ringet op og få at vide, du er blevet far - uden at det sker. Og så selvfølgelig slutteligt, hvordan det er, når opkaldet endelig kommer og ikke mindst, hvordan det er endelig at holde sin lille pige i armene efter så mange års higen.

Arrangementet afholdes i samarbejde med AOF og er medfinansieret af Folkeoplysningens 10 % debatpulje. Billetter kan købes på riskbib.dk eller på Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce