Annonce
Vesterhavsposten

Revy-genopførelse flytter 'hjem' til menighedshuset

Revyen Æwl o æ Klet spillede for fulde huse i sommer, og derfor genopføres den traditionen tro på en efterårsdag. Foto: Kathrine Iversen
Når den populære Hvide Sande-revy genopføres i efteråret, bliver det i år ikke på Beach Bowl i Søndervig, men i stedet i Klittens Menighedshus.
Annonce

Hvide Sande: Revyen "Æwl o æ Klet", der hver sommer spiller i Hvide Sande, blev første gang genopført i efteråret 2003, da efterspørgslen efter de 500 revybilleter til uge 28 var så stor, at mange måtte gå forgæves, og folk lå i kø natten før til billetsalget, der startede om eftermiddagen den følgende dag.

Derfor blev det en regel, at hvis revyen i uge 28 kunne melde udsolgt, blev den genopført i løbet af efteråret. I år er det 15. gang på 17 år, at revyen har været udsolgt. Dette års genopførelse finder sted 5. oktober, og billetterne hertil sælges fra 5. september.

Genopførelsen af revyen finder i år sted i Klittens Menighedshus. Foto: Kathrine Iversen

I mange år har genopførelsen fundet sted på Beach Bowl i Søndervig, men i år flytter genopførelsen dog hjem til Hvide Sande, nemlig i Klittens Menighedshus.

- På revyholdet har vi altid været godt tilfredse med at optræde på Beach Bowl, hvor vi har fået en fin behandling; men vi har da af og til snakket om, at det ville være lettere og samtidig hyggeligt, både for os og gæsterne, at flytte genopførelsen hjem til Hvide Sande, fortæller revyinstruktør Søren Vejrup.

Klittens Menighedshus har lidt mindre lokaler, hvor man kommer tættere på publikum, men det betyder også, at antallet af billetter begrænses til 150.

Til gengæld byder flytningen nu på et nyt koncept omkring arrangementet, hvor den lokale kok og restauratør Michael Grantland byder på tapas, mens vinbaren Lille K sørger for drikkevarer. Musikken leveres af Ringkøbing-bandet "De Skæve Halse".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce