Annonce
Niels Møller er vokset op i Frøstrup og har altid været glad for at arbejde i et køkken. Nu har han skippet livet som pædagog, og driver et noget anderledes bageri i København. Råvarerne er økologiske og kommer hjemmefra. PR-Foto
Vesterhavsposten

Råvarer og opskrifter fra Vestjylland baner vej for succes med hjemmebag i hovedstaden

Niels og Pernille har kendt hinanden siden gymnasiet i Varde. De er uddannet pædagoger, men har succes med at bage i deres københavnerbaserede brødbutik, der bringer brødet ud.
Annonce
  • Niels Møller er vokset op i Frøstrup og har altid været glad for at arbejde i et køkken. Nu har han skippet livet som pædagog, og driver et noget anderledes bageri i København. Råvarerne er økologiske og kommer hjemmefra. PR-Foto
  • Møllers hjemmebag startede hjemme fra lejligheden i Købehavn med reklameskilte hængt ud på altanen. Mund til mund metoden har virket selv i storbyen, og firmaet blomstrer og sælger i dag også kager og sandwich og laver erhvervs-catering. PR-Foto
  • Niels Møller kører selv ud med med sit bagværk på ladcyklen, men nu er der også tre pick up steder i København. PR-Foto
  • Ordrerne vælter ind hos Møllers hjemmebag, der i dag lejer sig ind i et køkken i Kødbyen for at bage med Bedstes gamle opskrifter fra Lunde. PR-Foto

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce