Annonce
Vesterhavsposten

Søde Thomas flytter til Oksbøl med sit slikfirma

Thomas Moesgaard har travlt i sit firma Kiss Candy i Oksbøl.
Thomas Moesgaard har været i slikbranchen i mange år. Nu kører det for ham og forretningspartneren Michael Jørgensen med firmaet Kiss Candy, der holder flyttedag.
Annonce

Oksbøl: Thomas Moesgaard er mindst lige så sød og ligetil som navnet på hans slikfirma Kiss Candy, som han har sammen med sin partner Michael Jørgensen. Firmaet har lige holdt flyttedag fra Billum til Oksbøl.

Michael Jørgensen og Thomas Moesgaard er ved at drukne i confecture, for der er gang i slikfirmaet, som de to venner oprettede i 2018.

- Michael og jeg er partnere. Det vil sige vi, at vi begge svinger toiletbørsten, når nødvendigt og ellers fører os frem som direktører, siger Thomas med et stort smil.


Michael og jeg er partnere. Det vil sige vi, at vi begge svinger toiletbørsten, når nødvendigt og ellers fører os frem som direktører.

Thomas Moesgaard


- Kiss er en forkortelse for "keep it sweet and simple" siger Thomas, der i sin fritid er kendt for at slå på tangenterne i lokale popgrupper og også har været en del af både Spar 2 og Popnitz.

Når Thomas Moesgaard ikke har travlt med at sælge og udvikle slik, så er han også en populær pianist i mange konstellationer. Foto: Tatjana Johnsson

- Selvom jeg altid har elsket at have travlt og har været meget på landevejene - også ved siden af jobbet, fordi vi skulle ud og spille musik - så er det familien, der betyder alt.

Annonce

Familien er det vigtigste

Thomas er gift med Camilla, der er socialrådgiver. Sammen har de døtrene Mie og Malou på henholdsvis 8 og 14 år.

-  En kræftsygdom for fire år siden, fik mig til at stoppe op og tænke over, hvad der er det vigtigste i livet, siger Thomas og tilføjer:

- Og det er klart familien. Derfor var valget om at blive selvstændig i partnerskab med Michael slet ikke så svær. Det gav mere tid til familien at arbejde tættere på hjemmet.

- Vi startede op i Billum i 2018 og er lige flyttet til Oksbøl, hvor Michael og jeg bor: Vi har kendt hinanden i mange år, også som kollegaer, hvor vi kørte til Kolding sammen.

Den søde tand og hvad der hitter lige nu

Hvis der er lækkerier, som Thomas Moesgaard aldrig bliver træt af, er det klassikeren marcipanbrød. Og saltkaramel er et af hans bud på trends i tiden, når det drejer sig om søde sager, der hitter lige nu.

Annonce

Bolsjeekspert

Thomas har lært meget om slik i sin ansættelse hos Blåvand Bolcher.

- I Blåvand kunne jeg betragte Martin (red. Folmer) lave bolsjedejen fra bunden, og jeg deltog også i produktudvikling i samarbejde med kunderne.

I Kiss Candy afsættes produkterne engros til kunder i hele landet enten som egne brands eller som private label.

Michael Jørgensen og Thomas Moesgaard sælger både engros i hele landet og private label. I fremtiden vil der også være lagersalg i Oksbøl med slik, chokolade, nødder og andet knas. PR-Foto: Kiss Candy

- Der er stor travlhed her op til jul, hvor vi også gør en del ud af at tilbyde delevenlige gaver som en pendant til gavekurve. I fremtiden vil der også være lagersalg her i vores lokaler i Oksbøl på Industrivej, hvor folk kan komme forbi og gøre et kup i søde sager, slutter Thomas Moesgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Gul stue vinder bronze

Annonce