Annonce
Vesterhavsposten

Sanne Fahl flytter til Varde med sit job

Sanne Fahl, advokatsekretær fra Nørre Nebel, er startet i nyt job i Varde hos Landbrugsrådgivning Syd og Den Grønne Jurist. PR-Foto
Annonce

Nørre Nebel: Advokatsekretær Sanne Fahl er startet som advokatsekretær hos Landbrugsrådgivning Syd og Den Grønne Jurist i Varde.

Hun bor i Nørre Nebel, hvor hun i 1997 gik i lære som advokatsekretær hos advokat Per Bovién Christensen. Senere fulgte Sanne med til advokaterne Graven Nielsen og Kokkenborg i Ølgod, som har valgt at lukke firmaet til årsskiftet. Et kendt ansigt i Ølgod og omegn, lyder det i en pressemeddelelse fra Sannes nye arbejdsgiver.

Man kan også være stødt på Sannes smil i Skjern Hallen, hvor hun har arbejdet som deltidstjener ved siden af jobbet som advokatsekretær. Sanne Fahl har ekspederet mange gode borgere fra Ølgod, Nørre Nebel og opland i de seneste 23 år og glæder sig til at fortsætte karrieren på Nordre Boulevard i Varde. Her kan hun, i samarbejde med firmaets jurister og ejendomsrådgivere, fortsat betjene både private og erhvervsdrivende med alle former for handler af for eksempel parcelhuse, sommerhuse, forældrekøb og landejendomme, inklusive auktionsskøder ved køb af ejendomme på tvangsauktion.

- Jeg er blevet fantastisk godt modtaget af mine nye kolleger, som er meget imødekommende, siger Sanne Fahl.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Vikingemad på Bork Havn

Vesterhavsposten

Lokal dyrepark findes det?

Annonce