Annonce
Vesterhavsposten

Sol og Strand i Vejers får ny bureauchef

Gitte Bjerg stortrives med kontakten med de mange glade gæster og sommerhusejere. Fra 1. januar overtager hun posten som bureauchef hos Sol og Strand i Vejers. Privatfoto
Annonce

Vejers: Ved årsskiftet afløser 54-årige Gitte Bjerg Svend Bruun på posten som bureauchef på Sol og Strands bureau i Vejers Strand.

- Jeg glæder mig til den nye udfordring og heldigvis bliver Svend jo her på kontoret. Vi får i øjeblikket mange henvendelser fra ejere af sommerhuse, som ønsker at udleje gennem os, og derfor skal han fremover koncentrere sig om dem, fortæller Gitte Bjerg i en pressemeddelelse.

Gitte Bjerg har en fortid i Forsvaret, hvor hun arbejdede på kontor i Varde og i Borrislejren og i tre måneder var udsendt til Afghanistan.

For syv år siden skiftede hun til sommerhusbranchen og fandt ud af, at hun stortrives her. Siden 2013 har hun arbejdet hos Sol og Strand.

Gitte Bjerg bor blot 100 meter fra sin arbejdsplads og nyder at bruge lokalområdet.

- I min optik findes der ikke noget bedre end en gåtur, hvor man bliver blæst godt igennem. Det er ren terapi for mig, siger Gitte Bjerg, der også bruger sin fritid på forskellige netværk og blandt andet er medlem af bestyrelsen i Vejers Strand Erhvervsforening.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce