Annonce
Fodbold

Superligaklub skriver treårig kontrakt med ungt talent fra Hvide Sande

Ungdomselitechef Niels Erik Søndergård samme med 15-årige Oliver Svendsen. PR-foto
Annonce

Hvide Sande/Esbjerg: I superligaklubben Esbjerg fB har man fokus på at fastholde de største talenter i klubben.

Det gør man for at sikre et konkurrencedygtigt hold med lokalt islæt til fremtiden. Senest har klubben skrevet en længerevarende ungdomskontrakt med 15-årige Oliver Svendsen, som i øjeblikket gør sig godt på klubbens U17-hold.

Oliver Svendsen stammer fra Hvide Sande og har tidligere spillet i Boldklubben Klitten, som er en del af Sydvestjysk Fodbold Samarbejde.

Han har været i EfB i to et halvt år og har taget store skridt i sin udvikling, og det er på den baggrund, at der nu er lavet en tre-årig ungdomskontrakt, fortæller ungdomselitechef Niels Erik Søndergård.

- Vi ser et stort potentiale i Oliver, som trods sin unge alder allerede gør det godt på vores U17-hold. Han er en rigtig dygtig højreback, som har sine kompetencer i det fremadrettede spil uden, at det går udover de defensive pligter, siger Niels Erik Søndergård i en pressemeddelelse.

Efter sommerferien flytter Oliver Svendsen ind på Sportscollege Esbjerg, ligesom han starter en gymnasial uddannelse på Rybners sideløbende med sit fodboldspil i EfB.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Vikingemad på Bork Havn

Annonce