Annonce
Vesterhavsposten

Taglægger med bæredygtig luksusshop

Lone Frederiksmose har eget tømrer- og taglægningsfirma. Nu har hun også sammen med sine fire børn åbnet en ny webshop med bæredygtige produkter til hverdagen. Privatfoto
Lone Frederiksmose er iværksætter og selvstændig erhvervsdrivende. Hendes sidste nye ide, en bæredygtig webshop, er udviklet sammen med hendes børn og indeholder hverdagsprodukter.

Lunde/Nørre Nebel: 54-årige Lone Frederiksmose i Lunde er iværksætter og selvstændig erhvervsdrivende. Alene mor til fire børn med egen tømrer og tagdækningsvirksomhed gennem de sidste 19 år, har hun nu kastet sig ud i næste projekt med sin egen webshop. Den har fået navnet Naturaleza og er udviklet sammen med flere af hendes børn. Børnene er tvillingerne Pernille og Heidi 32 år, Brian 28 år og Tonja på 20 år.

Som navnet antyder, sælges der bæredygtige produkter online i den nye webshop, men der er også gårdhavesalg på udvalgte søndage.

Lone Frederiksmose kan meget andet end at lægge tag, hun har åbent Naturaleza en webshop med bærdygtige produkter. Lone tænker i bæredygtighed, men kan samtidig med også godt lide at køre i store biler. Det ene udelukker ikke det andet, mener hun. Privatfoto

- Måske er det en anelse modigt at kalde det gårdhavesalg, men faktum er, at det foregår om søndagen i min havestue her på ejendommen, siger Lone Frederiksmose med et smil og tilføjer:

Annonce

- Som tingene er lige nu midt i en pandemi, kan man følge med på mine sociale medier, når det drejer sig om hvilke søndage, vi holder åben, og her mener Lone ikke bare Facebook, for hun har travlt og mange følgere på sin helt egen YouTube-kanal.

Familiekollektiv og YouTuber

Lone Frederiksmose har kastet sig over sin egen YouTube-kanal, der allerede har små 3000 abonnenter, hvor hun live streamer og fortæller om både sine virksomheder og hverdagen i al almindelighed.

- Jeg tager for eksempel folk med ud og beser projekter med tømrer- og tagdækningsarbejde, og jeg fortæller også om webshoppens sortiment og udvikling, siger hun.

På Lones kanal er der også indslag om renoveringen af hendes ejendom i Kvong, der er gennemtænkt ned til mindste detalje, og Lone fortæller om sine mange boligideer med eget design. Blandt andet et indbygget akvarium i brusekabinen.

- Jeg  synes, det er både sjovt og udfordrende at have sin egen YouTube-kanal, og jeg er ikke bange for at vise, hvordan vi lever livet som storfamilie her på ejendommen, siger Lone, som deler hus med to af sine døtre, svigersøn, børnebørn, hund og katte.

Annonce

Sportsbiler er også bæredygtige

Sportsbiler er også en stor passion for Lone, som hun deler med sønnen Brian, der selv har firmaet BF lifestyle, han er også youtuber.

- Folk må hjertens gerne følge med i, hvad vi tænker og tænder på forretningsmæssigt, siger Lone, der også i et indslag er ude og kigge på Lamborghinier og Maclaren-biler med sønnen Brian.

Hvis man nu tænker, at det ikke matcher at være vild med både sportsbiler og bæredygtige bambuskopper, så er Lone Frederiksmose af en anden holdning.

- Bæredygtighed skal man tænke over. En stor bil kan godt give god mening, for den kan holde i mange år, fordi motor og karosseri er bedre i modsætning til mange miljøvenlige bilers, siger Lone, der også fremhæver, at tøj i kunststoffer er mere bæredygtigt at fremstille end det i bomuld, hvor der tilgår meget vand i opdyrkningen.


Bæredygtighed skal man tænke over. En stor bil kan godt give god mening, for den kan holde i mange år, da motor og karosseri er bedre i modsætning til mange miljøvenlige bilers.

Lone Frederiksmose


Annonce

Familien er omdrejningspunktet fra a til z

Lone har været meget alene omkring børnenes opvækst.

- Jeg elsker min familie. Sammenholdet og fællesskabet. Sparring på alt muligt og umuligt - også forretningsmæssigt. Ellers kunne flere af os jo heller ikke bo under samme tag, siger Lone, der deler bolig med datter, svigersøn og børnebørn i den ene afdeling af huset. Det er kun den yngste Tonja, der bor hjemme endnu.

Lone Frederiksmose og hendes datter Tonja sparrer om sortimentet i deres nye webshop, og det er også Tonja, der har fået sin mor i gang med at være youtuber. Privatfoto

- Det er pigerne, der har tænkt allermest i bæredygtige produkter, de er af en generation, der virkelig gerne vil passe på kloden, det kan man godt mærke, siger Lone.

Annonce

En webshop med omtanke

Naturaleza er en webshop, som Lone netop har udviklet sammen med sine børn.

- Vi er vilde med miljøvenlige produkter og med økologi. Vi har sourcet produkter blandt andet i Tyskland, Danmark og Kina og har fundet rigtig dygtige leverandører, siger Lone, der har et bredt sortiment i webshoppen lige fra bambuskopper til miljøvenlige håndklæder, herreunderbukser og veganske vingummier.

Webshoppen prøver på at have det hele til hverdagen.

- Vi vil gerne kloden det bedste og samtidig leve livet, slutter Lone Frederiksmose.


Vi vil gerne kloden det bedste og samtidig leve livet.

Lone Frederiksmose


- Vi vil gerne kloden det bedste og samtidig leve livet, slutter Lone Frederiksmose.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Forstander om specielt og uvist år: - Det har været som at starte en helt ny efterskole

Vesterhavsposten

Nedlukning, selvtest og strejke: Frøstruphave-elever ser tilbage på et kaotisk skoleår, hvor de er blevet frarøvet tre måneder

Vesterhavsposten

Bentes store drøm er gået i opfyldelse: - Nu mangler vi bare tyskerne

Vesterhavsposten

Gamer-fædre vil uddanne CS:GO-talenter i Nørre Nebel: - Drømmen er at sende en til Astralis

Vesterhavsposten

Styrk din krop i Bork Havn

Vesterhavsposten

Dyre superbiler i millionklassen og bæredygtige produkter: Familien Frederiksmose rykker ind i Sparekassens tidligere lokaler

Vesterhavsposten

Kvong Fitness stod til at holde lukket, men så trådte lokalområdet til

Annonce