Annonce
Vesterhavsposten

Taglægger med bæredygtig luksusshop

Lone Frederiksmose har eget tømrer- og taglægningsfirma. Nu har hun også sammen med sine fire børn åbnet en ny webshop med bæredygtige produkter til hverdagen. Privatfoto
Lone Frederiksmose er iværksætter og selvstændig erhvervsdrivende. Hendes sidste nye ide, en bæredygtig webshop, er udviklet sammen med hendes børn og indeholder hverdagsprodukter.

Lunde/Nørre Nebel: 54-årige Lone Frederiksmose i Lunde er iværksætter og selvstændig erhvervsdrivende. Alene mor til fire børn med egen tømrer og tagdækningsvirksomhed gennem de sidste 19 år, har hun nu kastet sig ud i næste projekt med sin egen webshop. Den har fået navnet Naturaleza og er udviklet sammen med flere af hendes børn. Børnene er tvillingerne Pernille og Heidi 32 år, Brian 28 år og Tonja på 20 år.

Som navnet antyder, sælges der bæredygtige produkter online i den nye webshop, men der er også gårdhavesalg på udvalgte søndage.

Lone Frederiksmose kan meget andet end at lægge tag, hun har åbent Naturaleza en webshop med bærdygtige produkter. Lone tænker i bæredygtighed, men kan samtidig med også godt lide at køre i store biler. Det ene udelukker ikke det andet, mener hun. Privatfoto

- Måske er det en anelse modigt at kalde det gårdhavesalg, men faktum er, at det foregår om søndagen i min havestue her på ejendommen, siger Lone Frederiksmose med et smil og tilføjer:

Annonce

- Som tingene er lige nu midt i en pandemi, kan man følge med på mine sociale medier, når det drejer sig om hvilke søndage, vi holder åben, og her mener Lone ikke bare Facebook, for hun har travlt og mange følgere på sin helt egen YouTube-kanal.

Familiekollektiv og YouTuber

Lone Frederiksmose har kastet sig over sin egen YouTube-kanal, der allerede har små 3000 abonnenter, hvor hun live streamer og fortæller om både sine virksomheder og hverdagen i al almindelighed.

- Jeg tager for eksempel folk med ud og beser projekter med tømrer- og tagdækningsarbejde, og jeg fortæller også om webshoppens sortiment og udvikling, siger hun.

På Lones kanal er der også indslag om renoveringen af hendes ejendom i Kvong, der er gennemtænkt ned til mindste detalje, og Lone fortæller om sine mange boligideer med eget design. Blandt andet et indbygget akvarium i brusekabinen.

- Jeg  synes, det er både sjovt og udfordrende at have sin egen YouTube-kanal, og jeg er ikke bange for at vise, hvordan vi lever livet som storfamilie her på ejendommen, siger Lone, som deler hus med to af sine døtre, svigersøn, børnebørn, hund og katte.

Annonce

Sportsbiler er også bæredygtige

Sportsbiler er også en stor passion for Lone, som hun deler med sønnen Brian, der selv har firmaet BF lifestyle, han er også youtuber.

- Folk må hjertens gerne følge med i, hvad vi tænker og tænder på forretningsmæssigt, siger Lone, der også i et indslag er ude og kigge på Lamborghinier og Maclaren-biler med sønnen Brian.

Hvis man nu tænker, at det ikke matcher at være vild med både sportsbiler og bæredygtige bambuskopper, så er Lone Frederiksmose af en anden holdning.

- Bæredygtighed skal man tænke over. En stor bil kan godt give god mening, for den kan holde i mange år, fordi motor og karosseri er bedre i modsætning til mange miljøvenlige bilers, siger Lone, der også fremhæver, at tøj i kunststoffer er mere bæredygtigt at fremstille end det i bomuld, hvor der tilgår meget vand i opdyrkningen.


Bæredygtighed skal man tænke over. En stor bil kan godt give god mening, for den kan holde i mange år, da motor og karosseri er bedre i modsætning til mange miljøvenlige bilers.

Lone Frederiksmose


Annonce

Familien er omdrejningspunktet fra a til z

Lone har været meget alene omkring børnenes opvækst.

- Jeg elsker min familie. Sammenholdet og fællesskabet. Sparring på alt muligt og umuligt - også forretningsmæssigt. Ellers kunne flere af os jo heller ikke bo under samme tag, siger Lone, der deler bolig med datter, svigersøn og børnebørn i den ene afdeling af huset. Det er kun den yngste Tonja, der bor hjemme endnu.

Lone Frederiksmose og hendes datter Tonja sparrer om sortimentet i deres nye webshop, og det er også Tonja, der har fået sin mor i gang med at være youtuber. Privatfoto

- Det er pigerne, der har tænkt allermest i bæredygtige produkter, de er af en generation, der virkelig gerne vil passe på kloden, det kan man godt mærke, siger Lone.

Annonce

En webshop med omtanke

Naturaleza er en webshop, som Lone netop har udviklet sammen med sine børn.

- Vi er vilde med miljøvenlige produkter og med økologi. Vi har sourcet produkter blandt andet i Tyskland, Danmark og Kina og har fundet rigtig dygtige leverandører, siger Lone, der har et bredt sortiment i webshoppen lige fra bambuskopper til miljøvenlige håndklæder, herreunderbukser og veganske vingummier.

Webshoppen prøver på at have det hele til hverdagen.

- Vi vil gerne kloden det bedste og samtidig leve livet, slutter Lone Frederiksmose.


Vi vil gerne kloden det bedste og samtidig leve livet.

Lone Frederiksmose


- Vi vil gerne kloden det bedste og samtidig leve livet, slutter Lone Frederiksmose.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Varde

Så blev Henne Strand fri for 67 kilo affald renere

Annonce
Annonce
Vesterhavsposten

Gør brætspil til en succes - selv for den dårlige taber

Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Brug disse æbletricks til at få saftige kager og brød

Vesterhavsposten

Tømmerhandel holder stor håndværkermesse

Vesterhavsposten

Skaterbane kan ligge mange andre steder

Vesterhavsposten

Niels C. fra K siger, jeg ikke har forståelse

Ugeavisen Varde

Tillykke til Oksbøl - tillykke til oplandet

Ugeavisen Varde

Største øvelse i nyere tid: 3.000 soldater invaderer Vestkysten

Vesterhavsposten

Gælder erhvervsvenligheden kun i Varde by og omegn?

Vesterhavsposten

Nedrive Nørre Nebel Apotek? Suk..

Vesterhavsposten

Den nye frisør i Oksbøl er bare 19 år: - Jeg er lykkelig over den mulighed, jeg har fået med min salon her i Oksbøl

Ugeavisen Varde

Genstart fællesskabet - i lokalsamfundene

Vesterhavsposten

Per blev ansat i januar: Købmand har sagt sin stilling op - konen fortsætter indtil videre i butikken i turistby

Vesterhavsposten

Mor og datter har åbnet ny tøjbutik i Nørre Nebel: - Det er ikke tabu længere at være plus size

Ugeavisen Varde

Boligmangel til de unge under 30 år - Varde Kommune vågn op

Ugeavisen Varde

Michael er ny journalist på sin gamle egn

Ugeavisen Varde

Du er ikke alene - om ældre, handicappede og psykisk syge

Ugeavisen Varde

Borgmester er ved at revne af stolthed over endnu en top ti-placering i erhvervsvenlighed

Ugeavisen Varde

Kendt presseofficer og politiker skifter job: Skal være ny forstander for FOF

Vesterhavsposten

Sygdom stopper uddeler: Men hans gamle brugs har øget salget markant trods konkurrence fra naboby

Ugeavisen Varde

Kampagne skal skaffe 2500 medlemmer tilbage til foreningerne

Vesterhavsposten

Få kroppen nænsomt i gang efter en fed ferie

Vesterhavsposten

Fransk vinhøst slår fejl - her er de gode alternativer

Annonce