Annonce
Vesterhavsposten

Til Black Friday købes der ind til både pakke- og julekalendere i Idéen

Mange køber små gaveartikler i Ideen - også til Black Friday. På billedet ses indehaver Linda Marie Thomsen med kataloget "Juleønsker". Et legetøjskatalog som Linda får trykt i 5500 ekesplarer, det udgives fra Hvide Sande til Nørre Nebel. Foto: Tatjana Johnsson
Hos Linda kan man få inspiration til det meste, når det handler om hobby og gaveartikler. Legetøjssortimentet er også stort. Hun udgiver også et legetøjskatalog i 5500 eksemplarer.
Annonce

Nørre Nebel: I 15 år har Linda Marie Thomsen, der bor i Sønder Bork, drevet butik Idéen på Bredgade 48, der som navnet antyder har masser af gode ideer ud i gave og hobbyartikler, billedrammer og ikke mindst et stort udvalg i legetøj.

- Jeg har heldigvis mange, der i denne tid, også til Black Friday, køber ind til julepakkeleg og julepakkekalendere, siger Linda, der i en krisetid generelt kan mærke på salg af garn, at mange er gået tilbage til gamle dyder i de små isolerede hjem med forskelligt håndarbejde. For eksempel strikketøj og hobbyer med at klippe og klistre.

Annonce

Tyskerne er savnet

- Men vi mangler tyskerne, der også køber julepynt året rundt, når de er ude i sommerhusene tilføjer Linda, der stadig udgiver legetøjskataloget "Juleønsker", der udkommer i 5500 eksemplarer og udsendes til husstande fra Hvide Sande til Nørre Nebel.

- Vi kan også godt mærke, at man ikke har en legetøjsbutik i Varde. Folk kommer langvejs fra for at se på legetøj, siger Linda.

Garn går som varmt brød på en søndag morgen i Ideen. Måske fordi gamle dyder bliver taget op til fornyelse. Således også en variation af håndarbejde, fordi mange er så meget hjemme på grund af corona. Foto: Tatjana Johnsson

På naboadressen er Linda også ejer af Nørre Nebel Minimarked, hvor pakkeshoppen, kontorartikler og Danske Spil også giver mersalg i en krisetid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Bag kransekage med Karin

Annonce