Annonce
Vesterhavsposten

To lokale med nyt tiltag: Nu kan du prøve boomende sportstrend i Nørre Nebel

Lasse Nielsen (tv.) og Thomas Risbøl har startet egen padelbane ved Form & Fritids faciliteter. De to Nørre Nebel-beboere har lejet grunden af fritidscenteret, og de håber, at det bliver en succes, så de i fremtiden kan åbne endnu en bane. Privatfoto
I midten af juli åbnede Nørre Nebels første padelbane, og folkene bag melder om stor interesse. De håber, at det kan være startskuddet til nogle flere.

Nørre Nebel: På 10 år er antallet af padelbaner mangedoblet i Danmark. Faktisk viser en optælling fra Dansk Padel Forbund fra 2. august, at der var 404 padelbaner i landet.

Én af disse er netop blevet anlagt i Nørre Nebel af Lasse Jensen og Thomas Risbøl, begge fra Nørre Nebel, som er hoppet med på trenden.

- Vi synes, at der manglede en bane i området. De nærmeste baner var placeret i Varde og Tarm, og så er det jo bare en sjov sport, siger Thomas Risbøl, som er den ene af de to folk bag den nye bane, og tilføjer:

Annonce

-  Selve idéen startede i slutningen af 2020, hvor vi begyndte at undersøge, hvordan man etablerer en bane, hvad den koster, og hvem der eventuelt skulle bygge den. Herefter begyndte arbejdet så med at forberede hele projektet, der har trukket lidt ud på grund af leveringsproblemer.

Hvis alt var gået efter planen, skulle padelbanen nemlig have stået klar i løbet af foråret, men det var ikke en mulighed, da der opstod problemer med at få den leveret.

God opbakning

Padelbanen stod klar den 13. juli. Siden da har der været stor interesse for at prøve banen, som ikke kræver medlemskab. Tværtimod er det et pay and play-koncept, hvor du kan bestille tid på nettet eller via en app og herefter tage ud at spille.

- Der har været rigtig fin opbakning. Især i starten, hvor alle gerne ville prøve at spille. Men herefter har vi haft bookinger stort set hver dag. Vi er selvfølgelig afhængige af vejret, fortæller Thomas Risbøl om banen, som har åbent fra klokken 7-22 i hverdagene og 8-22 i weekenden.

Selve banen er ikke noget, man bare lige laver. Thomas Risbøl og vennen Lasse Jensen ønskede en bane i højeste kvalitet. Uden at ville gå i dybden med det præcise beløb, så har de lagt vægt på, at det skulle være lavet af ordentligt materiale.

Derfor har de også sørget for, at underlaget er stabilt og anlagt med drænasfalt, som sørger for, at banen bliver hurtigt tør, hvis det har regnet.

Forhåbningen er også, at efterspørgslen bliver så stor, at der på sigt kan blive opført yderligere én bane i Nørre Nebel.

- Drømmen er helt sikkert, at lokalområdet og turisterne tager så godt imod det, at vi laver en bane mere. Det kunne være spændende, for så ville vi have mulighed for at lave turneringer.

Thomas Risbøl fortæller videre, at han selvfølgelig håber på lokal opbakning, men hvis det skal blive en stor succes, kræver det også, at man formår at tiltrække turisterne i det omkringliggende område.

Annonce

En sport for alle

Thomas Risbøl spiller selv padel, og han faldt pladask for sporten, som er muligt at udøve uanset alder.

- Jeg synes virkelig, at det er en fed sport. Det gør vi faktisk begge. Alle kan være med - ung som gammel - og uanset hvilken fysisk form man er i.

Alle har mulighed for at benytte banen. Du booker blot tidspunktet, du ønsker at spille på, som minimum er én time ad gangen. Banen er oplyst, således du har mulighed for at spille efter mørkets frembrud. Det er derudover muligt at benytte Form & Fritids bade- og toiletfaciliteter, som findes lige skråt overfor banen.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Varde

Tillykke til Oksbøl - tillykke til oplandet

Annonce
Annonce
Vesterhavsposten

Gælder erhvervsvenligheden kun i Varde by og omegn?

Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Den nye frisør i Oksbøl er bare 19 år: - Jeg er lykkelig over den mulighed, jeg har fået med min salon her i Oksbøl

Ugeavisen Varde

Genstart fællesskabet - i lokalsamfundene

Vesterhavsposten

Mor og datter har åbnet ny tøjbutik i Nørre Nebel: - Det er ikke tabu længere at være plus size

Ugeavisen Varde

Boligmangel til de unge under 30 år - Varde Kommune vågn op

Ugeavisen Varde

Michael er ny journalist på sin gamle egn

Ugeavisen Varde

Du er ikke alene - om ældre, handicappede og psykisk syge

Ugeavisen Varde

Borgmester er ved at revne af stolthed over endnu en top ti-placering i erhvervsvenlighed

Ugeavisen Varde

Kendt presseofficer og politiker skifter job: Skal være ny forstander for FOF

Vesterhavsposten

Sygdom stopper uddeler: Men hans gamle brugs har øget salget markant trods konkurrence fra naboby

Ugeavisen Varde

Kampagne skal skaffe 2500 medlemmer tilbage til foreningerne

Vesterhavsposten

Få kroppen nænsomt i gang efter en fed ferie

Vesterhavsposten

Fransk vinhøst slår fejl - her er de gode alternativer

Vesterhavsposten

To lokale med nyt tiltag: Nu kan du prøve boomende sportstrend i Nørre Nebel

Ugeavisen Varde

19.9: Hele familien kan være med i Margueritløbet

Ugeavisen Varde

Enhedslisten styrker demokratiet

Vesterhavsposten

Her gør vi en kraftpræstation for turismen

Ugeavisen Varde

Du er ikke alene

Ugeavisen Varde

Tre landsbyer er blevet et kunstværk rigere - kunne du også tænke dig et?

Ugeavisen Varde

Varde Kommune skal være Danmarks bedste ældrekommune

Ugeavisen Varde

Lad lokalcentrene bestemme selv

Vesterhavsposten

Stauderne gør comeback: Sådan lykkes du med dem

Annonce