Annonce
Vesterhavsposten

U21-VM i Speedway i Outrup igen

For anden gang skal verdensmesterskabet i U21 speedway for hold afholdes på Varde Motor Arena i Outrup.
Annonce

Outrup: Region Varde Elitesport er lørdag 5. september vært for verdensmesterskabet i speedway for U21-kørere. Det er anden gang, at U21-mesterskabet kommer til Outrup. Senest, i 2018, blev det til en sølvmedalje til de danske kørere, der måtte se sig slået på målstregen af polakkerne, der har domineret U21-rækken det seneste årti.

Mads Hansen fra Sønderjylland Elite Speedway, tidligere kører for Region Varde Elitesport, er holdkaptajn på U21-landsholdet. Han er tidligere U19-europamester og har denne sæson holdt formen ved lige til polske, svenske og franske løb, mens den danske Metal Speedway League holdt lukket.

Han erkender, at der selvfølgelig ligger et ekstra pres på kørerne til et mesterskab på hjemmebane, og han har forventningen om, at verdensmesterskabet bliver meget jævnbyrdigt.

- Jeg tror, at det bliver et rigtig godt ræs, og jeg er sikker på, at der bliver kamp til stregen mod de polske kørere. Englænderne overraskede os også herude for to år siden, men jeg håber da, at vi tager verdensmesterskabet, siger Mads Hansen.

Annonce

Corona-restriktioner

De gældende corona-restriktioner giver arrangørerne fra Region Varde Elitesport en hel del ekstra udfordringer både med hensyn til tilskuerantallet og løbsofficials. Til et arrangement af denne kaliber ventes der normalt mellem 3000 og 5000 tilskuere på banen i Outrup, men på lørdag er arrangementet begrænset af, at der er maksimalt må være 500 mennesker på stadion - og det er altså inklusive de fire landshold og deres hjælpere og officials.

U21-VM i speedway i Outrup

U21-VM i speedway for hold afholdes lørdag den 5. september på Varde Motor Arena i Outrup.

De deltagende nationer er Danmark, Polen, Letland og England.

Sidst U21-VM for hold blev afholdt i Outrup, vandt Danmark sølv.

Det danske landshold består af: Tim Sørensen, Region Varde Elitesport, Mads Hansen, Sønderjylland Elite Speedway (SES), Marcus Birkemose, Sønderjylland Elite Speedway (SES), Mathias Nielsen, Esbjerg Motorsport, Jonas Seifert, Slangerup Speedway Klub.

Landstræner og assisterende træner er Hans Nielsen og Henrik Møller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Gul stue vinder bronze

Annonce