Annonce
Vesterhavsposten

Udsolgt: 125 lystfiskere klar med snøren til Nordsø Cup

Der deltager også kvinder ved fiskekonkurrencen Nordsø Cup. PR-foto
125 lystfiskere er på plads på stranden fra Søndervig og nordpå, når lystfiskerkonkurrencen Nordsø Cup på lørdag skal finde vinderne.
Annonce

Søndervig: Lystfiskerkonkurrencen Nordsø Cup, som har 25 års jubilæum næste år, må allerede nu stoppe for tilmeldinger. Der er 125 tilmeldte, og flere af deltagerne har været med i mange år. Der er flere grupper fra Tyskland, der rejser til området bare for at deltage i konkurrencen.

Fritz Kott fra Nordsø Cup udtaler, at man dagligt må afvise lystfiskere, der gerne vil deltage. Det er de fysiske rammer og praktikken, der gør, at de må sætte grænsen ved 125 deltagere.

Konkurrencen foregår på stranden fra Søndervig og nordpå, hvor det gælder om at fange flest og største fisk. Efter konkurrencen er der spisning og præmieuddeling på Fiskeriets Hus i Hvide Sande. Her plejer stemningen at være god, og der er præmier til næsten alle.

762 fisk

Vinder i 2018 blev Jörg Reiche med 37 fisk.

Der blev fanget i alt 762 fisk.

Største fisk blev fanget af Tim Berger med en ål på 627 centimeter.

Annonce

Gerne lidt sol

Konkurrencen bliver afholdt af Kott Fritid, som også står for alt det praktiske og præmierne.

Fritz Kott håber på, at vejrguderne er venligt stemt på lørdag 26. oktober med ikke for meget vind og gerne lidt sol. Men står himmel og jord i et, giver det bare lidt ekstra udfordringer for de mange lystfiskere, som ikke er sådan at kue.

Der bliver serveret en varm suppe på stranden til deltagerne, så de kan få varmen.

Der fiskes helt frem til kl. 20, så lystfiskerne kan nyde solnedgangen, mens de haler de sidste fisk op af havet. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce