Annonce
Vesterhavsposten

Vesterhavets Barfodspark støtter Kræftens Bekæmpelses Landsindsamling

Vesterhavets Barfodspark vil støtte alle indsamlere og distriktsledere i Blaabjerg-området med en tur i barfodsparken. Foto: Privat

Outrup: Vesterhavets Barfodspark støtter Kræftens Bekæmpelses Landsindsamling med et gavekort til alle distriktsledere og indsamlere i Henne, Nørre Nebel, Outrup, Lunde og Kvong. Det oplyser Vesterhavets Barfodspark i en pressemeddelelse.

Bare tæer i mudder og en grøn sti. Der er noget for alle sanser. PR-foto

Indehaver Lone Bogø Pilely vil gerne påskønne det flotte ”fodarbejde”, som indsamlerne udfører, og forkæle dem med et ophold i barfodsparken uden for Outrup.

- Vi er jo alle berørt af kræftsygdommen, og jeg vil gerne støtte det livsvigtige arbejde, der udføres i Kræftens Bekæmpelse og samtidig belønne de frivillige, der bruger en søndag på at samle ind, siger Lone Bogø Pilely i pressemeddelelsen, og slutter:

Annonce
Fødderne bliver udfordret i Vesterhavets Barfodspark. PR-foto

- Vesterhavets Barfodspark er ren wellness for krop og sjæl. Det kan indsamlerne jo gå og glæde sig til på deres rute den 11. april.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Dyre superbiler i millionklassen og bæredygtige produkter: Familien Frederiksmose rykker ind i Sparekassens tidligere lokaler

Vesterhavsposten

Styrk din krop i Bork Havn

Annonce