Annonce
Vesterhavsposten

- Vi kender vores rollefordeling

Niels Møller og Pernille Ølgod fra henholdsvis Lunde og Helle har kendt hinanden siden gymnasietiden i Varde. Nu har de succes med Møllers hjemmebag i København, hvor de bager økologisk med ingredienser fra deres hjemstavn. Pernille Ølgod er fotograf og marketingskoordinator i firmaet. PR-Foto

Helle/Lunde: 29-årige Pernille Ølgod fra Helle er en del af familieforetagendet Møllers hjemmebag, som hun driver sammen med Niels Møller i København. De har kendt hinanden siden gymnasietiden i Varde.

- Det bedste ved at arbejde sammen som par er, at vi kan følge med i hinandens virksomheder og dagligdag. Vi har bygget det hele op fra bunden sammen, og derfor er det også spændende at være med i udviklingen, siger Pernille Ølgod og tilføjer:

- Vi lader hinanden få indflydelse og ved samtidig, præcis hvilke roller vi har. Niels ved, at han altid får min ærlige mening, når vi udvikler nye produkter, og vi ser begge en stor vigtighed i at kunne sparre med hinanden.

Annonce


Vi lader hinanden få indflydelse og ved samtidig, præcis hvilke roller vi har. Niels ved, at han altid får min ærlige mening, når vi udvikler nye produkter, og vi ser begge en stor vigtighed i at kunne sparre med hinanden.

Pernille Ølgod


- For at få mest ud af livet sammen, så har vi lovet hinanden, at vi altid sætter hinanden før vores virksomheder, og at det skal være sjovt for begge parter. Det kan være en udfordring at balancere to virksomheder og et privatliv, men når det kommer til vores nye familieliv med en nyfødt, så går ingen af os på kompromis, slutter Pernille.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Forstander om specielt og uvist år: - Det har været som at starte en helt ny efterskole

Vesterhavsposten

Nedlukning, selvtest og strejke: Frøstruphave-elever ser tilbage på et kaotisk skoleår, hvor de er blevet frarøvet tre måneder

Vesterhavsposten

Bentes store drøm er gået i opfyldelse: - Nu mangler vi bare tyskerne

Vesterhavsposten

Gamer-fædre vil uddanne CS:GO-talenter i Nørre Nebel: - Drømmen er at sende en til Astralis

Vesterhavsposten

Styrk din krop i Bork Havn

Vesterhavsposten

Dyre superbiler i millionklassen og bæredygtige produkter: Familien Frederiksmose rykker ind i Sparekassens tidligere lokaler

Vesterhavsposten

Kvong Fitness stod til at holde lukket, men så trådte lokalområdet til

Annonce