Annonce
Vesterhavsposten

Viking for en dag på Bork Havn i efteråret

Efterårsferien står for døren og Vikingehavnen i Bork summer af liv og aktiviteter for børn og voksne. PR-Foto

Bork: Vikingerne indtager Bork Havn i efteråret i uge 41, 42 og 43, hvor det summer af levendegørelse og aktiviteter, lyder det i en pressemeddelelse fra Ringkøbing-Skjern Museum. I vikingetidens efterår gjorde man sig klar til sommerens togter. Mad skulle klargøres, tøj skulle repareres og man søgte ind til varmen ved ilden, hvor de gode historier blev fortalt.

Hverdag for 1000 år siden

Mød den levende historie på vikingehavnen, hvor vikinger udfører daglige gøremål, reparerer og laver håndværk og på forskellige måder viser, hvordan livet i vikingetiden var. Og mens vikingerne viser frem og fortæller, føres man 1000 år tilbage i tiden og oplever vikingetiden på egen krop. Vikingerne svarer også på spørgsmål.

På Bork Vikingehavn kan man i efteråret oplevele vikingernes hverdag på mange niveauer. PR-Foto
Annonce

Viking for en dag

Man kan blandt andet prøve at lave runearmbånd, brød over bål og prøve bueskydning sammen med vikingerne. Når sulten melder sig, kan man på den udendørs café Kølsvinet tage smagsløgene med på en tidsrejse og sætte tænderne i lækkerier med udgangspunkt i vikingetiden.

Grundet Covid-19 og den nuværende situation tages der forbehold for ændringer. Mere information på www.levendehistorie.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce