Annonce
Vesterhavsposten

Vikingemad på Bork Havn

Mød vikinger på Bork Havn hele september, og vil du smage på 1000 år gammel vikingemad, så kig forbi i weekenden 20. og 21. september. PR-Foto

Bork: I weekenden 19. og 20. september inviterer Ringkøbing-Skjern Museum til Maddage på Bork Vikingehavn med fokus på maden i vikingetiden på Bork Vikingehavn, lyder det i en pressemeddelelse fra museet.

Mad som for 1000 år siden

Hele weekenden laver vikingerne mad - og der er selvfølgelig smagsprøver. Oplev hvordan den nordiske madkultur var for 1000 år siden, og se hvor meget og hvor lidt vores madkultur i dag har med vikingernes at gøre. På menuen er blandt andet hyldebærsuppe og forskellige slags grød. Desuden grubesteger vikingerne, og der skal ryges oste og laves brød.

Også Bork Vikingehavns café, Café Kølsvinet, følger trop og er med på den kulinariske vikingetrend. Her kan man blandt andet sætte tænderne i bakskuld med vikingepickles og friskkærnet smør, vikingekøller med efterårskål, Røde Orms gryder.

Annonce

Mød vikinger hele september

Mød vikingerne hele september på Bork Vikingehavn, hvor de udfører daglige gøremål, reparerer, laver håndværk og viser på forskellige måder, hvordan livet i vikingetiden var. Hver dag sker der noget nyt og forskelligt, og hver dag kan I finde vikingerne et nyt sted, hvor de fortæller om livet i vikingetiden og svarer på alle dine spørgsmål.

Det anbefales på grund af pandemien at købe billet hjemmefra via hjemmesiden levendehistorie.dk​.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce