Annonce
Vesterhavsposten

Vil du med på velkomstcafé?

Caféarrangementerne bliver uformelle månedlige møder i alle fem centerbyer, hvor kommunens tilflytterguider i de fem byer i samarbejde med de frivillige velkomstambassadører inviterer alle interesserede indenfor. PR-foto: Ringkøbing-Skjern Kommune
Tilflyttere i Ringkøbing-Skjern Kommune bliver fremover budt velkommen på månedlige velkomstcaféer i centerbyerne.
Annonce

Ringkøbing-Skjern: Er man ny i Ringkøbing-Skjern Kommune, så skal man have en ordentlig velkomst og en hjælpende hånd til at finde sig til rette i lokalsamfundet. Det er tanken bag endnu et velkomsttilbud fra kommunens bosætnings- og marketingsekretariat, der i samarbejde med lokale tilflytterguider og velkomstambassadører fra de fem største byer i kommunen nu inviterer til månedlige tilflyttercaféer i Ringkøbing, Skjern, Videbæk, Tarm og Hvide Sande.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Ringkøbing-Skjern Kommune.

- Det er jo en grundlæggende værdi i den vestjyske opdragelse, at vi tager godt imod gæster. Det gælder også for folk, der kommer hertil udefra for at bosætte sig i kommunen, siger Søren Elbæk, viceborgmester i Ringkøbing-Skjern Kommune.

- Når vi gør lidt ud af at tage godt imod tilflyttere, er det selvfølgelig for, at de skal føle sig velkomne og få lettere ved at finde sig til rette. Men det er også af selviske grunde: Hvis folk bliver glade for at bo her, er der en større chance for, at de bliver i kommunen - og at de tiltrækker flere tilflyttere fra deres gamle netværk med over kommunegrænsen, forklarer Søren Elbæk.

Annonce

Uformelle møder

De nye velkomstcaféer starter op i august og vil supplere de eksisterende velkomstarrangementer for tilflyttere. Caféarrangementerne bliver uformelle månedlige møder i alle fem centerbyer, hvor kommunens tilflytterguider i de fem byer i samarbejde med de frivillige velkomstambassadører inviterer alle interesserede indenfor.

I Hvide Sande er der uformel velkomstcafé den sidste torsdag i måneden fra kl. 16-18 i samarbejde med Klittens Borgerforening og byens frivillige velkomstambassadører.

Datoerne bliver som følger: 29. august, 26. september, 31. oktober og 28. november. Første gang afholdes velkomstcaféen på Fiskeriets Hus, Nørregade 2B, 6960 Hvide Sande

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce