Annonce
Vesterhavsposten

Wagner i Nørre Nebel sælger alt til halv pris på grund af coronavirus

Knud Bach regner med, at de tilbageværende Wagner-butikker kan indgå i et samarbejde og bestå, selv om kæden er i betalingsstandsning. Foto: Morten Nielsen
En del Wagner-butikker lukker, men ikke den i Nørre Nebel. Den består, men indtil turisterne atter indfinder sig i området, er der brandudsalg.
Annonce

Nørre Nebel: Det har ikke været let at sælge tøj i dette forår. Koncernen PWT Group, der ejer herretøjskæderne Wagner og Tøjeksperten, er i økonomiske vanskeligheder og lukker 20 butikker. Men Wagner-butikken i Nørre Nebel består.

Indehaver Knud Bach har nemlig ikke penge i klemme i koncernen. Han ejer sin butik selv og bruger kæden Wagner som leverandør. Men selv om han ikke er direkte berørt af moderkoncernens vanskeligheder, så er han langt fra uberørt af coronakrisen.

- Det var pest eller kolera. Men jeg valgte at sætte alle priserne ned med 50 procent, siger Knud Bach.

På den måde får han solgt godt ud - til genæld er der ikke noget stort overskud i virksomheden. Men Knud Bach vil hellere have et godt salg og en udskiftning i butikken i stedet for at brænde inde med tøj.

Knud Bach driver også dametøjsbutikken Grossisten i Nørre Nebel, som ligger sammen med Wagner i Bredgade. Her har krisestrategien været præcis den samme som i Wagner.

Lønkompensation

  • De to butikker Wagner og Grossisten i Nørre Nebel beskæftiger seks til syv medarbejdere.
  • Under coronakrisen har der været hjemsendelser, som svarer til halvanden fuldtidsstilling i lønkompensation.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Bag kransekage med Karin

Annonce