Annoncørbetalt indhold

5 fodboldoplevelser man ikke må gå glip af

PR-foto credit

"Denne artikel er sponsoreret af latravel.dk"


Når det gælder fodbold, så er der heldigvis rigtig mange kampe rundt om i verden, som man kan glæde sig til at se på tv’et, men de helt store kampe er en oplevelse, som bedst nydes live. Derfor er det blevet utrolig populært med fodboldrejser, hvor man kombinerer glæden ved at rejse med en fantastisk oplevelse i et verdenskendt stadion, når berømte hold går i totterne på hinanden.


Her er der samlet 5 bud på de vildeste fodboldoplevelser fra LA Travel, som man kan se frem til i 2022 rundt om i verdenen i de mange forskellige ligaer, der findes.


Champions Leagues store hold går i totterne på hinanden


Champions League er ofte kaldt for den største fodboldturnering i verden, og det kan den kaldes af gode årsager. Det er nemlig her, at de bedste europæiske fodboldhold går i kødet på hinanden, og her hvor verdensstjerner får lov at vise, det de kan. At opleve en Champions League kamp er noget af det største, man kan opleve som fodboldfan.


Hvis man ønsker at opleve en Champions League kamp, så er der få kampe, som bliver større i 2022, end når Manchester United og Atlético Madrid tørner sammen d. 15. marts 2022. Det foregår i Manchester, og bliver et brag af en kamp, som absolut ikke skal misses.


Verdens bedste fodbold i Premier League kampene


Når man snakker om de bedste fodboldhold og bedste fodboldoplevelser, så kan man ikke komme uden om de hold, der spiller i Premier League. Her spilles nogle af årets bedste kampe mellem de helt store hold på de fedeste stadions. Det giver alle byggeblokkene, der skal bruges for at skabe den mest fantastiske fodboldoplevelse.


Man kan fx opleve Arsenal FC og Liverpool FC spille mod hinanden i Londons imponerende stadion, hvor man virkelig kan mærke stemningen, når tusindvis af fans rejser sig og hujer på samme tid d. 26. februar 2022.


Bundesliga kampe tæt på Danmark


Ønsker man at få en fed fodboldoplevelse tættere på de danske grænser, så er det oplagt at tage til Tyskland, hvor Bundesligaens hold byder på imponerende spil og fantastiske rammer for fodbolden. Den korte afstand til Danmark gør det til et oplagt mål, hvis tiden til ferie er begrænset.


Her kan man fx opleve FC Bayern München, der går i kødet på VfB Stuttgart i München d. 7 maj 2022, når kampen løber af stablen i München.

Nyd den spanske sol til en La Liga kamp


En fodboldrejse behøver dog ikke kun at begrænse sig til en enkelt fodboldkamp – oplevelsen kan sagtens kombineres med solbadning og lækker mad, og det gælder især med fodboldrejser til det solrige Spanien. Her spilles La Liga kampene, og disse er netop verdensberømte for deres målrige kampe og talentfulde hold.


Man kan fx opleve to af verdens største hold, Real Madrid og FC Barcelona, og opleve den ekstraordinære stemning når de to rivaliserende hold mødes d. 20. marts 2022 i Madrid.


Mærk stemningen ved en Ligue 1 kamp


Ønsker man at opleve en fodboldkamp i en liga, der er i rivende udvikling i øjeblikket, så er det oplagt med en rejse til Frankrig. Her er Ligue 1 under en stor udvikling, og man ser at stadions rundt om i Frankrig bliver fyldt til randen gang efter gang med internationale fans, der hungrer efter spændende kampe.


Og det får man, når man ser Lionel Messis hold Paris Saint-Germain FC mødes med FC Metz d. 21. maj 2022 i Paris. Det er en oplevelse i sig selv at se en kamp i Paris’ smukke stadion, men Messi er selvfølgelig verdenskendt af gode grunde, og dette er den perfekte chance for at opleve hans imponerende spil.


"Denne artikel indeholder sponsoreret indhold"

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit