Annoncørbetalt indhold

Algebehandling – gør det selv eller professionel behandling

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af dansktagbearbejdning.dk

Foråret er på vej, og det betyder det er tid at algebehandle tag, fliser, facader og terrasser. Spørgsmålet er blot om du får mest ud af at gøre det selv eller om det bedst kan betale sig med en professionel?

Alger og mos holder på fugt, hvilket med tiden kan skade dit tag via for eksempel frostskader.

Algebehandler du regelmæssigt holder du omkostninger nede. Hvis alger og mos får lov til at gro på husets tag, kan det med tiden skabe større skader, der vil kræve udskiftning af tagplader eller sten.

Derudover vil det være dyrere at komme af med mos når det først bliver en større belægning, end at vedligeholde det løbende.


Algebehandling - Gør det selv?

Det er selvfølgelig muligt selv at sørge for algebehandling af tag, det kræver dog at du kravler op på taget for at påføre midlet. Men at kravle rundt på et tag, er dog ikke helt ufarligt.

Derudover skal du huske at behandle taget regelmæssigt så du holder begroninger nede. Du skal selvfølgelig også sikre dig at du ikke misser nogle steder, da det kan skabe pletter af alger på taget.


Hurtigt klaret

Når dit tag skal algebehandles, tager det ca. 15-20 minutter at udføre afhængig af tagets størrelse. Arbejdet udføres fra jorden, da mange professionelle har udstyr til at nå højder på op til 14 meter.

Lader du en professionel udføre opgaven sparer du derfor både tid, besvær og skal ikke tænke på hvornår det skal gøres igen næste gang.


Algebehandling af facade

Når det kommer til algebehandling af facade, kan det være svært selv at nå op og komme til de høje facader som nogle huse har. Ved behandling af facader er det vigtigt, at der kommer rigeligt middel på, og det samtidig påføres rimeligt lige på facaden.

En professionel får opgaven løst hurtigt og effektivt og kan komme op og rense facader selv ved flere etagers huse. Derudover har professionelle ofte en virkningsgaranti, så du er sikker på at arbejdet bliver udført tilfredsstillende.

Det er en nem og effektiv måde at komme de grønne alger på din facade til livs. Og få en pæn ren facade igen.


Algebehandling af fliser

Alle der ejer fliser kender nok problemet med at de bliver grønne forår og efterår. Da vi efterhånden har meget nedbør i Danmark forår og efterår er det derfor nødvendigt at behandle 2 gange årligt for at holde algerne helt væk.


Faldgrupper ved ”gør det selv”

Det kan være besværligt at huske at det få gjort, og det tager lang tid afhængig af mængden af fliser. Midlet skal nemlig påføres i et tykt lag, hvor man nemt kan tro der er nok og så har det ikke den ønskede effekt. Derudover kan det være en god ide at gå fuger efter med en børste, efter midlet har sat i ca. 30 minutter.

Derfor kan det være bedre at få en professionel til at udføre opgaven for dig. Så skal du ikke tænke på at huske at få det gjort. Samt du besparer besværet, og indkøb af det rigtige algemiddel.


Algebehandling af træterrasse

Alger gror specielt godt i skygge samt fugtige områder, hvilket træterrasser kan have en tendens til at være, da de ofte er placeret mod Sydvest mod sommersolen. Men samtidig også derfra hvor megen af vores nedbør kommer fra.

Behandler du selv din træterrasse kræver det noget knofedt og algemiddel. Det er generelt bedst at holde din træterrasse fri for alger da de kan blive noget glat, derudover ser de bare bedre ud uden alger. Derfor anbefales det at behandle din terrasse 2 gange om året.


Vær opmærksom på sommerhuse

Er din træterrasse lokaliseret ved dit sommerhus, kan det være endnu sværere at huske og få det gjort, Så kommer man til sommer og ser en terrasse som har behov for behandling. Ikke bare skal man bruge tid på det, men alger forsvinder ikke med det samme, de skal have 4-6 uger til at dø og forsvinde.

Derfor er det fordelagtigt at få en professionel til fast at komme, og vedligeholde din træterrasse med en algebehandling.


Gør det selv eller professionel behandling?

Hvis du vælger at algebehandle taget selv, er det vigtigt at huske at miljøsikre mens du udfører opgaven. Algemidlet skal også være godkendt af miljøstyrelsen til formålet.

Algemidlet må ikke gennem tagrender komme til rensningsanlæg, og der skal derfor afproppes. Algemidlet må ikke på nogen måde ledes ud til søer, å eller bæk.


Hvorfor vælge en professionel?

Vælger du en professionel algebehandling sparer du tid, besvær og er sikker på at behandlingen bliver udført miljørigtigt.

Det er svært at undgå alger i det danske klima, da alger og mos stortrives i det fugtige vejr vi har. Hvis du vil undgå skader er det derfor bedst at få bugt med alger og mos.

Derudover har en regelmæssig algebehandling naturligvis også en kosmetisk effekt der vil gøre naboerne misundelige.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit