Annoncørbetalt indhold

Bring naturen og personligheden tilbage

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Idéen om at skabe harmoni i hjemmet er ikke ny. Faktisk handler Feng Shui, en filosofisk teori om samspil mellem mennesker og deres omgivelser, om netop dette – og Feng Shui er tusinder af år gammelt! I Danmark er vi dog mere præget af moderne indretningsarkitektur. Store åbne rum, minimalisme og højt til loftet er ofte vores fokus, når vi skal indrette vores hjem. Men hvad med naturen og personligheden? Hvordan passer det ind i billedet?

Mange danskere gentænker allerede indretningen af deres hjem. Vi vil have mere natur, individualitet og personlighed i vores hjem. Det er naturligvis en meget personlig rejse at indrette sit hjem efter disse principper. Men vi vil gerne hjælpe dig lidt på vej. Derfor vil vi gerne præsentere tre idéer for dig, som du bør overveje i din indretning:

Annonce

-       Flere naturmaterialer

-       Fokus på plantelivet

-       Gør det personligt

Mere træ

For at inkludere naturmaterialer i dit hjem skal vi tilbage til et af menneskets allerførste byggemateriale: Træ. Træ er både et flot og vidunderligt byggemateriale. For mange er det et udtryk for skønhed, ro og en perfekt måde at invitere den nordiske natur ind i hjemmet på. Et eksempel kunne være at inkludere akustiske vægpaneler af træ. Desuden er der talrige muligheder for at kombinere farver og former på dine vægpaneler. Lyst eller mørkt? Bambus eller birk? Det er fuldstændig op til dig og din stil.

Flere planter

Det er heller ikke alle mennesker, der sætter pris på planter i hjemmet. Nogle mennesker finder dem irriterende, andre finder dem tidskrævende, men de fleste synes heldigvis, at de giver noget liv til hjemmet. Her kan du også lade idéerne flyve frit. Der er muligheder for palmer, kaktusser, blomster eller noget helt fjerde. Sæt dit personlige præg på plantelivet.

Personligt udtryk

Den sidste ting, du kan gøre, er at bringe personligheden tilbage i spil. Pynt dit hjem med tæpper, puder, vaser og alle dine små nipsting. Det er nemt at falde i fælden om, at hjemmet skal være stilrent og moderne – og det er selvfølgelig fint, hvis du er til det. Men du må aldrig glemme dig selv i indretningen. Det er trods alt dit hjem og din indretning.


Nu står du endelig klar til at sige farvel din kedeligt indrettede stue! Slut med hårde plastik møbler, store tomme rum og idéforladt indretning. Med få og enkelte ændringer kan du få naturen tilbage i dit hjem og få lidt mere harmoni i hjemmet. Det måske ikke Feng Shui endnu, men du er godt på vej.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.