Annoncørbetalt indhold

Bryllupsfest med udsigt

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af himmelhav.dk

Bryllupper forbindes af flere som hjerternes fest, hvor gæsterne, og ikke mindst brudeparret selv, fejrer og hylder kærligheden. Det er en fest, hvor nærvær og tilstedeværelse er i centrum, med fokus på at nyde dagen og suge hvert et øjeblik til sig. En dag med mindeværdige øjeblikke der bliver til et minde i sig selv, som vil følge de deltagende gennem livet.

Hvilken bedre måde er der at skabe sådanne mindeværdige dage og uforglemmelige øjeblikke end i smukke omgivelser, hvor der er andre til at tage sig af alt det praktiske. Som gæst og brudepar skal der være tid til at nyde dagen og sine gæster, hvorfor det netop er en fordel at holde bryllupsfesten ude, et sted hvor erfaren personale kan tage sig af praktikken omkring festen.

Kyndig personale og vejledning

Ved Himmelhav har personalet, såvel som kokkeduoen i køkkenet, erfaring med at skabe den perfekte bryllupsfest for dig og dine gæster. Her bestræber man sig på at skabe en mindeværdig fest.

Bryllupsfester til enhver smag

Det er både i forhold til at sammensætte et arrangement, der opfylder dig og dine gæsters forventninger, ønsker og behov. Men også i forhold til at sammensætte et arrangement, der har plads til hyggelige og intime snakke i en rolig krog, men også festligheder og dansegulv. Alt i alt skabes der her bryllupsfester for enhver smag med plads til alle generationer.

De vejleder og guider dig gerne ud fra dine ønsker, så der kan skabes den bryllupsfest, som netop I ønsker.

Bryllupsmenuer

Til bryllupsmenuen kan du lade dig inspirere af kokkenes nøje udvalgte menuforslag. Her giver køkkenet sine bedste bud på, hvad der kan være på menuen til et bryllup. Menuerne er sammensat ud fra de bedste og sæsonbestemte råvarer. Kokkene lægger ikke skjul på deres kærlighed til kogekunst, hvilket i den grad også afspejler sig i maden.

Er der dog særlige ønsker til bryllupsmenuen tilpasses maden gerne til dine behov.

Rammer i topklasse med smukke omgivelser

I restauranten placeret i lokaler på toppen af Frederikshavn med udsigt over det naturskønne hav finder du rammerne til den mindeværdige fest. Her er skønne omgivelser i særklasse, når det kommer til lokaler til bryllupsfest i nordjylland.

Med panoramaudsigt til himmel og hav så langt øjet rækker er selskabsrestaurant Himmelhav altså oplagt til en hjerternes fest. Samtidig pynter personalet gerne med stofduge, blomster og hvad der ellers er af ønsker, så den smukke udsigt afspejles i opdækningen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit