Annoncørbetalt indhold

Derfor er en transportabel massagebriks vejen frem

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af acupunctureshop.com

En ny massagebriks er en anseelig udgift for de fleste behandlere. Det er det med god grund, for foruden dine hænder er din briks det vigtigste redskab for både dig og din kunde.


Derfor skal du også være sikker på at vælge den rette briks, næste gang du skal ud at lave den investering.


Der er mange muligheder, når det kommer til at finde den helt rigtige massagebriks for dig og din virksomhed, og derfor kan det være rart at få et par gode råd med på vejen.


Dem kan du finde i denne artikel, for der skal ikke herske nogen tvivl om, at anbefalingen herfra går på at investere i en transportabel massagebriks.


Bliv mere fleksibel med en transportabel massagebriks

En af de helt store fordele – hvis ikke den største – ved en transportabel massagebriks er, at du bliver meget fleksibel overfor dine kunder, og det sætter de stor pris på.


Hvis din briks kan transporteres, så giver det dig muligheden for at behandle dine kunder, der hvor de er. Det kan både være hjemme ved dem, men det kan også åbne nogle døre for dig, hvor du kan komme ud og tilbyde massage til institutioner eller virksomheder, der tilbyder dette til deres medarbejdere.


Denne fleksibilitet kan være guld værd i forhold til at skaffe nye kunder ind i kartoteket, men det begrænser dig heller ikke på nogle måder.


En transportabel massagebriks kan nemlig også nemt bruges i din klinik, hvis du har sådan en. Her har du bare igen den fordel, at hvis der er dage, hvor du ikke bruger den, så kan du faktisk bare folde den sammen og gemme den væk. Det kan give mere plads til andre behandlinger og gøre, at der ikke føles så trængt i din klinik, hvis du skulle kæmpe med pladsen.


Størrelse og vægt betyder en del

Hvis du beslutter dig for at investere i en transportabel briks, så skal du dog også være opmærksom på, at størrelsen og vægten på briksen betyder en del.


Det gør det for mere eller mindre alle brikse, men når den er transportabel, så skal du selvfølgelig tænke over, at jo mindre den vejer og fylder, jo nemmere er den at transportere rundt.


Bagsiden af medaljen siger dog, at jo mindre den vejer og fylder, jo mindre plads er der også til dine kunder på den. Du skal især passe på, at du ikke vælger en alt for smal model, som gør det svært for dine kunder at have armene på briksen.


Dine kunder skal jo gerne være afslappet på briksen, og derfor ville det være en god idé at finde en god mellemvej, så du ikke vælger den smalleste eller bredeste briks af hensyn til både kunden og dig selv.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • Massage bed at spa centre
    PR-foto credit