Annoncørbetalt indhold

Din hjælpende hånd i den svære tid

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af stroembegravelser.dk

Når vi mister et menneske, vi har kær, kan den efterfølgende tid føles meget ubærlig og sorgfuld. Tiden efter dødsfaldet er præget af meget forberedelse og planlægning, som kan virke meget uoverskuelig at komme igennem. Læs med i denne artikel og se hvordan du kan lempe en del af processen. 


Døden er en uundgåelig del af livet. Når du er i din dybe sorg, kan det være svært at overskue alle de praktiske gøremål, som et dødsfald medfører. I sådanne situationer vil det være oplagt at tage kontakt til en bedemand.


Få hjælp til det praktiske

Tiden efter et dødsfald kan føles uoverskuelig, men du kan med fordel kontakte en bedemand, som kan være din højre hånd i den efterfølgende tid. Deres funktion er at støtte dig i den svære tid. På den måde tager de en del af planlægningen på deres skulder, så du har tid til at rumme din sorg.

De fleste bedemænd har en døgnvagt, så du i alle døgnet timer har mulighed for at kontakte dem. Døden kan være uforudsigelig, og derfor står de fleste bedemænd klar til at hjælpe dig, hvornår du end har brug for det. Du bliver herefter tilbudt en samtale i hjemmet, som er en indledende snak om ønsker til afskedsceremonien.


Planlægningen af den sidste rejse

Når et kært menneske afgår ved døden, skal afskeden planlægges. Måske har den afdøde udfyldt dokumentet Min Sidste Vilje, som beskriver den afdødes ønsker ift. afskeden, hvad end vedkommende ønsker bisættelse eller begravelse, salmer til højtideligheden og hvilke blomster der skal pryde kisten.

Situationen er dog en anden hvis afdøde ikke har udtrykt ønsker om sin sidste rejse. Så bliver det dig og familien, der som pårørende står for at planlægge afskeden og tage stilling til, hvordan og hvor din kære skal herfra, og fortsætte i minderne hos jer.

Uanset om du som pårørende skal planlægge afskeden, eller om du tager udgangspunkt i Min Sidste Vilje, så hjælper bedemanden med at etablere kontakt til kirken og andre relevante personer i forbindelse med afskeden.


Vælg en bedemand i dit lokalområde

Når sorgen indtræffer, kan du med fordel ringe til din lokale bedemand, som både kender mulighederne for afsked i byen, inspiration til hvilke butikker der laver flotte blomster, og hvilke kirkegårde der har unikke pladser, som du måske er interesseret i.

Når du har brug for hjælp af en bedemand, så medfører det selvfølgelig en række omkostninger. For nogle har prisen på afskeden en betydning, for andre har det ikke. Uanset hvad vil det sandsynligvis lette at kende priser på begravelser, da der er forskellige prisklasser, alt efter hvordan du som pårørende planlægger afskeden.

Har du brug for en bedemand i vejgaard, så kan du med fordel kontakte Strøm begravelser, som ægteparret Maj-Britt og Per Strøm er indehaver af. Begravelsesforretningen er lokal og erfaren, og de har en klar ambition om at gøre en forskel for pårørende i sorg med deres faglige og personlige ekspertise. Parret ønsker en så gennemskuelig og tillidsfuld proces som muligt, og derfor kan du inden kontakt se priser på hjemmesiden, og ved første samtale modtager du et skriftligt prisoverslag, så dig og familien ikke støder ind i uforudsigelige udgifter undervejs.

Når sorgen rammer dig, så tøv endelig ikke med at kontakte Maj-Britt og Per Strøm hos Strøm begravelser, som vil sætte en ære i at hjælpe dig med at tage afsked med din kære på bedst mulig vis.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit