Annoncørbetalt indhold

Døjer du med nedsat hørelse, så kig forbi en høreklinik

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af novaindex.com

Nedsat syn og nedsat hørelse er desværre noget mange af os kommer til at opleve, efterhånden som vi bliver ældre. Heldigvis kan begge dele afhjælpes, og i denne artikel vil vi komme rundt om temaet høreklinikker og høreapparater.


Der findes rigtig mange høreklinikker overalt i Danmark, hvor du finder dygtige audiologer, der er specialister inden for behandling af tab af hørelse. Der kan også være tilknyttet en ørelæge, som ligeledes ved alt om hørevanskeligheder.


Kørende høreklinikker

Høreklinikker findes i alle store byer i Danmark, men hvis du finder det mere komfortabelt at få foretaget høreprøven i hjemmet, så er det nu også blevet en mulighed. Der er nemlig kommet flere kørende høreklinikker til, som ganske enkelt foretager høretest i hjemmet.


Som det er nu, så er det de private høreklinikker, som tilbyder at besøge dig i hjemmet. Besøget er gratis og uforpligtende, og du er således ikke tvunget til at betale eller købe et høreapparat af dem.


Uanset hvor i landet du bor, kan du få besøg af et mobilt “hørecenter”. Hos Novaindex.com finder du en oversigt over alle høreklinikker og hørecentre i Danmark med de bedste høreapparater. I oversigten har du også mulighed for at vælge at få besøg af en hørebil.


Hvis tiden er inde til at få et høreapparat, skal du vælge mellem et bag-øret eller i-øret. Det er lidt en smagssag, om du vælger det ene eller det andet. Vælger du et høreapparat på offentlig klinik, er det gratis, og vælger du et fra en privat klinik, er der mulighed for tilskud.


Der er findes flere gode høreapparater på markedet, men nogle af de bedste mærker må siges at være følgende:


  • Oticon
  • ReSound
  • Widex
  • Phonak


Prisen på høreapparater svinger meget, men de kan ligge fra cirka 5.000 til 35.000 kr. før tilskud.


Der er heldigvis sket meget indenfor høreapparat-teknologien, og mange af bedst i test høreapparaterne er stort set usynlige. Det eneste, der oftest kun stikker ud af øret, er en lille ledning, som er meget tynd.


Tidligere var høreapparater store og meget synlige, men det er altså heldigvis ovre de dage. Og på den anden side, der er ikke noget at skamme sig over, da høretab er den mest naturlige ting i verden!


Udover hørecentre finder du også forhandlere af hjælpemidler til ældre i hele Danmark. Hjælpemidler til ældre være sig alt lige fra rollatorer til gangstativer til kropsbårne hjælpemidler som proteser og støttestrømper.


Derudover finder du alverdens andre firmaer i Novaindex virksomhedsregister. Kig ind og find den virksomhed, du søger, uanset branche og region.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit