Annoncørbetalt indhold

Er din garderobe klar til nye styles?

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af det-gamle-mejeri.dk

Når de nye sæsoner melder sin ankomst, gør du bedst i at sørge for, at have plads til nyheder i den. Moden ændrer sig nemlig konstant, og tøjforretninger i hele landet sørger for at holde sig opdateret med nyheder, der passer til sæsonen.


I foråret er blomsterprint og lækre farver klar til at lyse sæsonen op efter vinteren; om sommeren udkommer tøjet i let og luftigt materiale; efteråret prydes med varmt overtøj; vinteren giver anledning til store striktrøjer. Men er din garderobe klar til nye styles, eller skal du have ryddet ud og gjort plads til nyt?


Sæsonen for mange fester

Det er næsten umuligt at træde ind i vinteren, uden at blive inspireret til, at finde festtøjet frem. Vinteren er nemlig sæson for julefrokoster og større sammenkomster indenfor, og derfor er der rigtig mange der skal ud og finde et nyt outfit, der passer til både sæson og anledning. Der er altså rig lejlighed til at opsøge de nyheder, der bevæger sig ind i tøjforretningen, og Det Gamle Mejeris nye styles inkluderer rigtig mange festlige outfits.


Find eksempelvis en fin kjole, og style den gerne med lag-på-lag, så den også er varm at have på, og hos Det Gamle Mejeri kan du også let finde nogle fine støvler at style dem med.


Lysere dage fortjener lysere farver

Når nu den mørke vintertid er ovre, er der en oplagt mulighed for at skrue lidt op for farverne i tøjet. På den måde påvirker du samtidig dit humør til at komme i vaskeægte forårs- og sommerstemning; du kan ikke tabe ved at iklæde dig nogle lækre farver. Til forårs- og sommergarderoben ses det ofte, at der sniger sig fine pastelfarver ind i både lilla, lyserød og blå, og både mærkerne Fransa og Lollys Laundry benytter rigt disse farver i deres tøj.


Disse styles passer godt ind i hverdagen såvel som ved de større fester, og derfor kan du altid ty til Det Gamle Mejeri med sikkerhed, hvis du er på udkig efter nye styles.


Du kan altid stole på accessories

Hvis du ikke er så meget for at afprøve nye styles, kan du altid stole på accessories. Det kan godt tage et stykke tid, før du kan træde helt ud af din comfort zone, så derfor kan du prøve dig frem med accessories først. Den lille sorte og så nogle farvede detaljer kan også sagtens vække en interesse, og give anledning til komplimenter hos din omgangskreds. Stol på, at dine accessories kan tage dig derhen, hvor du gerne vil.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit