Annoncørbetalt indhold

Er dine husdyr udsat for flåtbid?

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af apopro.dk

Der er i dag et stigende antal af danske familier, der vælger at få sig et husdyr. Det være sig for eksempel en kat eller en hund alt efter, hvad for nogle krav, ønsker og behov, som der måtte være i den enkelte husstand.


Et husdyr bidrager nemlig med masser af tillid, trofasthed og kærlighed, og derfor kan de være til stor glæde. Men det er ikke uden bekostning. Der er nemlig også et stort ansvar forbundet med det at have husdyr – uanset hvilke og lige meget hvor mange. Særligt stilles der krav til, at du som ejer bidrager til et godt dyreliv.


Behandling af flåtbid

Når man har husdyr, er det næsten umuligt at komme uden om de gener, der kan opstå i forbindelse med både flåter og lopper. Her er der nemlig tale om noget, som mange dyr tiltrækker og dermed slæber med sig ind. Og det er et irriterende problem – særligt for dyret, men også for dig som ejer som har ansvaret for lindring og behandling.


Heldigvis er det ofte meget enkelt at behandle for både flåtbid og lopper, og det samme gælder det at fjerne og forebygge dem i fremtiden. Det handler bare om at bruge de rette produkter, som kan være alt fra en husholdningsspray til en flåtfjerner.


Hvad er en flåt?

En flåt er en lille mide med 8 ben, som er i familie med både edderkopper og skorpioner, og den kan blive helt op til 1,5 centimeter i længden.


Flåter har behov for fugt for at kunne leve. Og derfor er det typisk i og omkring skovområder samt på enge, hvor der vokser græs i en knæhøjde, at disse holder til, hvorfor det også er vigtigt at tjekke både sig selv og sine husdyr for flåtbid efter en tur ud i naturen. Dog kan flåter også holde til i vores haver, hvor der ind i mellem også kan være besøg af mere vilde dyr. Det være sig for eksempel pindsvin, harer og rådyr.


Er flåter farlige?

Flåter er heldigvis ikke farlige i sig selv, og det gør heller ikke ondt at blive bidt af dem, idet de har et lokalbedøvende stof, som de spytter ind i huden, når de bider. Dog kan de være smittebærere af forskellige former for bakterier og virusser, som kan være farlige for især mennesker. Det gælder særligt Borrelia og TBE, som også er det, der til dagligt kaldes for en flåtoverført hjernebetændelse.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit