Annoncørbetalt indhold

Find en roomie til din lejlighed på Findroomie.dk

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af findroomie.dk

Står du med en lækker stor lejlighed som du ikke har råd til at bo i alene og overvejer du derfor at dele lejligheden med en anden, så skal du finde dig en roomie. Det kan virke helt uoverskueligt at skulle støve en roomie op, men på findroomie.dk kan du klare det hele med få klik.


Det du kan forvente, når du skal finde dig en roomie

Når man bevæger sig til de større danske byer, så finder man hurtigt ud af at der for det første er en masse lejligheder der ikke er egnet til at man ellers skal bo helt alene, men man finder også ud af at det hurtigt bliver alt for dyrt at bo alene i en større lejlighed. Der er heldigvis gode muligheder for dig der står i en situation hvor du har en god stor lejlighed på hånden, men ikke har råd til at bo der alene, ved at finde dig en roomie.

En roomie er lidt som det engelske ord indikerer nemlig en person der fylder et rum ud i dit hjem. Har du været på efterskole, kostskole eller højskole igennem din opvækst, så ved du ret sikkert hvad det vil sige at bo under samme tag med en anden der ikke nødvendigvis er din partner, men det kan også for mange personer være en favre ny verden.

Uanset hvilken fortid og erfaring du har med at have en roomie, så er det heldigvis ikke så vanskeligt når bare man er god til at rumme andre personer, for det kommer man ikke udenom at skulle kunne klare.


Husregler er vigtige for at undgå uenigheder

Når man skal have tingene til at fungere med en anden person med platonisk relation under samme tag, så er det vigtigt at have nogle regler fra starten. Disse regler kalder nogle for husregler og de kan omhandle alt lige fra indkøb, madlavning, rengøring og generelt bare alle de praktiske forholde der er tænkelige at have klare aftaler om. Det kan virke voldsomt med mange regler, men jo flere regler der er jo mere klare linjer, vil der være og jo færre uoverensstemmelser kan der dukke op.

Ved du allerede hvordan hele roomie-situationen skal forløbe sig, men mangler du blot at finde den perfekte roomie, så er det gjort let for dig at komme i mål ved hjælp af siden findroomie.dk.


Find ud af hvilke krav du vil have til din kommende roomie

På finderoomie.dk finder du en platform der er udarbejdet netop til formålet at matche personer der ønsker at bo under samme tag og du kan ved hjælp af værktøjer på siden sortere og favorisere de oplagte kandidater til indflytning hos dig.

Når det er dig der står på lejekontrakten, så er det også dig der skal betale huslejen i første omgang og det er altså dig der vil risikere at stå med håret i postkassen, hvis der ikke betales den nødvendige andel fra din roomie. Det kan derfor være klogt hvis du inden det hele går i gang starter med at stille nogle krav til hvem din kommende roomie er. Er du f.eks. okay med en person der ikke er i arbejde på stående fod eller hvad har du det bedst med?

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit