Annoncørbetalt indhold

Få repareret din iPhone hos en certificeret reparatør

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af green.dk

Har du en iPhone, der er gået i stykker? Så bør dit første skridt være at sende den til en reparatør, der kan finde ud af, hvad der skal gøres.

Når man skal have lavet en reparation på en smartphone, er det vigtigt, at man vælger et autoriseret værksted, så man ikke mister garantien på sin telefon. Green er en Apple Authorized Service Provider, hvilket betyder, at reparatørerne er særligt uddannede til reparation af Apple-produkter, og at de har originale reservedele.

Derfor kan du få repareret din telefon hos en Apple-autoriseret reparatør uden at skulle tænke over, om du mister garantien. Og eftersom der kun benyttes originale dele, vil kvaliteten være fuldstændig ligesom den, du kender.

En mere miljøvenlig tankegang

Har du nogensinde tænkt over det samfund, vi lever i? Vi har en tendens til at købe nyt, så snart der udkommer en ny model eller den gamle føles den mindste smule slidt eller har fået en skade. Det er sjældent, vi tænker over, at tingene bare kan repareres. En iPhone-reparation er i virkeligheden både en mere miljøvenlig og billigere løsning, så det kan godt betale sig at kigge lidt i den retning.

En iPhone er ikke gratis, og derfor kræver det også overvejelse, når man gerne vil have en ny. Hvis du ikke kan få repareret din iPhone – for eksempel hvis det ikke kan betale sig med hensyn til skadens omfang eller telefonen alders – kan du overveje at købe en brugt iPhone.

Simple reparationer kan udføres ret hurtigt

Det behøver ikke engang tage særlig lang tid at få sin iPhone fikset. Simple reparationer som at skifte glas eller batteri tager ikke så længe, når reparatøren har de nødvendige reservedele. Og netop når vi taler om en Apple-autoriseret reparatør, kan du næsten altid være sikker på, at vedkommende har de dele, der skal bruges til jobbet.

En af de hyppigste skader er, at skærmen går i stykker. På de fleste iPhones vil det typisk være frontskærmen, men hvis du har en af de modeller, der også har en glasbagside, er der desværre også en risiko for, at den går i stykker.

Det kan også være batteriet, der er blevet for langsomt, eller en knap, der er blevet lidt træg. Det meste er simple reparationer, men det kan være en fordel at ringe til reparatøren eller booke tid, så du er sikker på, at de har tid til, at du hurtigt kommer ind forbi.

Find en lokal butik eller send din iPhone med posten

Når du har bestemt dig for, at din iPhone skal repareres, er næste skridt at finde den rigtige reparatør. Søg efter Apple-autoriserede værksteder og se, om der ligger et i dit lokalområde. De fleste større byer vil have flere at vælge imellem, men hvis du bor et sted, hvor du ikke kan indlevere den fysisk, er der hjælp at hende.

Mange reparatører tilbyder nemlig den mulighed at sende din iPhone med posten. Det går lige så hurtigt, som det tager posten at komme frem og tilbage – i de fleste tilfælde vil værkstedet nemlig reparere skaden og sende telefonen afsted igen med posten samme dag.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit