Annoncørbetalt indhold

Gør haven sommerklar

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af magasinethjem.dk

Sommeren er et godt tidspunkt til at gøre haven klar til året. En måde at gøre dette på er at tilføje en sandkasse. Det vil give børnene mange timers sjov, samtidig med at de holdes sikkert og inden for ét område. Du kan også tilføje nogle farvestrålende havemøbler, plantekasser og anden indretning for at gøre din have mere lysende.


Farvestrålende havemøbler

farvestrålende havemøbler kan virkelig pifte din have op. Det er en fantastisk måde at tilføje lidt farve og personlighed til rummet. Der er mange forskellige typer af farvestrålende møbler at vælge imellem, så du kan finde de perfekte møbler, der passer til din have.


Nogle af de mest populære typer af farvestrålende havemøbler er bl.a:


  1. Bænke - En bænk er en god måde at tilføje siddepladser til haven på. Det kan også være et godt sted at slappe af og nyde solen. Der er mange forskellige farver og stilarter af bænke at vælge imellem, så du kan finde den perfekte bænk til din have.
  2. Borde - Et bord er en god tilføjelse til enhver have. Det kan bruges til at spise, som arbejdsområde eller bare som et sted at hvile sig. Der findes mange forskellige former og størrelser af borde, så du kan finde det perfekte bord til dit område.
  3. Stole - En stol er en god måde at slappe af på i haven. Der findes mange forskellige stilarter og farver af stole, så du kan finde den perfekte stol til dit område.
  4. Hængekøjer - En hængekøje er en fantastisk måde at slappe af i solen på. De findes i mange forskelligefarver og stilarter, så du kan finde den perfekte hængekøje til din have.


Børnesjov i haven

En sandkasse med låg er en god måde at holde børnene sikre, mens de leger. Det hjælper også med at begrænse sandkassen til ét område. Det kan være en god måde at give haven lidt sjov og spænding.


Der er mange forskellige sandkasser at vælge imellem. Du kan finde sandkasser, der er lavet af plastik, træ eller metal. De findes i mange forskellige former og størrelser, så du kan finde den perfekte sandkasse til din have.


Du kan også finde sandkasser, der har et låg. Dette kan være en god måde at holde sandet rent og tørt på, når det ikke er i brug. Det er også med til at beskytte sandkassen mod vejret.


En sandkasse med låg er en god måde at sikre børnene, mens de leger i haven. Det hjælper også med at begrænse sandkassen til ét område. Du kan finde sandkasser i mange forskellige former og størrelser, så du kan finde den perfekte sandkasse til din have

Du kan også dekorere dit rum med farvestrålende havemøbler for at gøre det mere muntert. Der findes et stort udvalg af møbler i lyse farver, så du vil kunne finde det perfekte produkt til dine behov. Der er desuden smart at have en hyndeboks så disse kan gemmes væk i tilfælde af regn!

Børnene vil elske at have deres eget sjove hjørne i haven med farvestrålende stole, borde og endda hængekøjer! Hvis du tilføjer noget sjov udendørs indretning som f.eks. plantekasser eller statuer, vil det gøre deres legeområde endnu sjovere.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit