Annoncørbetalt indhold

Hvad er et typehus?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Et typehus er en slags skabelon til et nyt hus. Et typehus skal på en måde tænkes som værende en masseproduceret vare, næsten ligesom biler. De er opført efter den samme tegning, men indrettes efter dit eget ønske. Firmaer der bygger typehuse, har ofte flere forskellige, du kan vælge imellem. Hvis du har købt en grund, og du står og skal bygge hus, har du måske allerede overvejet et typehus. Ved du ikke helt, hvorfor du skulle vælge et typehus, så læs med her. Du får her generel information om netop typehuse, samt muligheden for at sætte dig ind i, hvilke fordele og ulemper der er, ved at vælge et typehus. Læs med her og find ud af om et typehus er noget for dig.


Annonce

Derfor skal du vælge et typehus

En af fordelene ved at vælge et typehus er, at det er besluttet på forhånd, hvilke materialer der skal bruges. Det er i mange tilfælde med til at gøre det billigere for dig, da huset ikke først skal tegnes. Derudover har firmaer, der bygger typehuse, gjort det mange gange før, og har således haft mulighed for at forfine deres byggestil, således at du får et hus der står knivskarpt. Med et typehus får du desuden en fast pris fra starten, og den ændrer sig ikke i takt med at forløbet skrider frem. Generelt går byggeprocessen væsentligt mere glat når der er tale om et typehus, i forhold til hvis der skulle bygges et helt nyt hus.


Ulemper ved et typehus

Når man vælger et typehus, er planerne fastlagte, boligen tegnet og materialerne udvalgt. Så hvis du går med en drøm om et arkitekttegnet hus, der ser ud præcis som du drømmer om, så er et typehus højst sandsynligt ikke noget for dig. Du har dog altid mulighed for at kigge på de typehuse, som virksomheden bygger, og se om der er noget, der falder i din smag.


Værd at vide om at bygge et typehus

Har du besluttet dig for, at et typehus er noget for dig, skal du bl.a. være opmærksom på grundens størrelse. Hvor meget kommer huset til at fylde af grundens samlede areal? Hvor meget plads vil du have udover huset, til f.eks. have, carport osv.? Det er alt sammen noget, du skal tænke ind i processen. Det er noget du med fordel kan rådføre dig med virksomheden om, når du har fundet ud af, hvem der skal bygge dit typehus.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.