Annoncørbetalt indhold

Håndfri, ledningsfri eller noget helt tredje – find den støvsuger der passer til dig

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af avxperten.dk

Er det ved at være tid til at skifte den larmende støvsuger ud derhjemme, men er du i tvivl om hvad du skal vælge som erstatning til det du har været vant til indtil nu? Bare rolig, her får du din guide til at finde den bedste støvsuger til dig.

Find din næste støvsuger online

Vi er alle forskellige og det er derfor også forskelligt hvilke støvsugere der passer bedst til os hver især. Dog er der nogle ting der kun er blevet bedre, hvis du ikke har haft skiftet støvsugeren ud de sidste ti år og det er noget enhver kan have glæde af.

Når du skal finde en støvsuger som du vil få glæde af i flere af de kommende år, så kan det være en klar fordel at starte med at søge på internettet. På hjemmesider som f.eks. avxperten.dk kan du hurtigt se det udvalg der er på markedet nu og her og i stedet for at du skal gå hylde op og ned i en fysisk butik, kan du her benytte dig af sorteringsværktøjerne der er tilgængelige for dig på webshoppen.

Gør brug af din mulighed for at sortere til og fra i din søgen

Noget af det som de fleste vil sortere på, er selve prisen på varen og det kan derfor være oplagt for dig at starte her. Har du et budget der siger 1000 kroner til en ny støvsuger, sørger du bare for at sortere ud fra dette kriterie så du ikke skal spilde din tid på de støvsugere der koster mere. Men det er ikke kun prisen der kan sorteres på.

Du kan også vælge andre kriterier som din kommende støvsuger skal leve op til. En god ting at vægte højt er den effekt som maskinen har. Med en lav effekt vil du opleve en dårligere sugeevne så det vil give god mening at kigge efter støvsugere med så høj en effekt som muligt.

Noget andet du kan se på er, hvor meget du bruger en støvsuger. Er du kun dig derhjemme og har du ingen husdyr, så er det lidt lettere at slå sig til tåls med en mindre effektiv støvsuger, men har du småbørn der krummer ved et hvert måltid og husdyr der fælder fra tid til anden, så bør du gå efter en af de lidt mere funktionelle støvsugere der måske ser knap så smarte ud, men til gengæld kan suge alt der er behov for.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit