Annoncørbetalt indhold

Kom godt i gang med airsoft – vi guider dig til det rigtige tilbehør

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af actionshoppen.dk

Airsoft bliver mere og mere populært. I denne sport kæmper hold imod hinanden med softguns. Og ja, så gælder det om ikke at blive ramt af de 6 mm store plastikkugler. Det kræver en smule grej at komme godt i gang med airsoft. Derfor får du her en lille guide til, hvad det er godt at anskaffe dig.

Airsoft er blevet en populær sport. Ikke bare til polterabender, men også som motionsform i hverdagen. For det kræver ikke den store overvindelse at tage benene på nakken og spurte afsted … når først du har et gevær rettet mod dig, altså.

Så er du typen, der har svært ved at finde lysten til at snøre løbeskoene? Så kan det være, at et våben i både dine og din modstanders hænder vil kunne hjælpe lidt på motivationen. Læs mere om airsoft her.

Airsoft er så langt du kan komme fra den kedelig og trivielle løbetur

Airsoft er den internationale betegnelse for det, som også kaldes hardball. Airsoft går ud på at mindst to hold kæmper mod hinanden med softguns. Her markerer du din modstander med 6 mm plastikkugler. Du og dine modstandere er selvfølgelig iført sikkerhedsudstyr, så I ikke kommer alvorligt til skade.

Hos Actionshoppen i Hobro er medarbejderne meget passionerede omkring sporten.

En af dem fortæller hvorfor: ”Det absolut fedeste ved airsoft er, at det er en sport, der får adrenalinen til at pumpe rundt i kroppen. Du er simpelthen bare PÅ. Samtidig skaber det et vanvittigt sammenhold blandt dem, du er på hold med. Airsoft er en motionsform, der er så langt som det overhovedet kan komme fra den trivielle og kedelige løbetur.”

Der er altså mange gode forklaringer på, hvorfor airsoft er blevet et hit.

Kom godt i gang med airsoft

Vil du i gang med airsoft, er noget af det første du får brug for selvfølgelig en softgun og nogle kugler.

Herudover er det en god idé at anskaffe dig:

  • En elefanthue – både til at holde varmen og til at skjule dig for din modstander.
  • En lyddæmper – så du kan snige dig rundt og skyde uden at vække opsigt.
  • Mål og skydeskiver – øvelse gør mester. Så sørg for at træne dine skydefærdigheder.

Inden for airsoft er der et generelt militærlignende udtryk. Derfor vil du finde meget grej til sporten i en militæragtig stil.

Så hvis du trænger til masser af sjov og fællesskab, mens du dyrker motion, så kunne du jo overveje airsoft.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Regler angående hardball og paintball våben!

  • Du skal være fyldt 18 år for at købe og transportere hardball/paintball våben. Under transporten skal våbnet være tildækket og under konstant opsyn. Personer mellem 16 til 18 år må IKKE transportere våbnet. Transporten må dog gerne ske, hvis det er en person over 18 år, der kan påtage sig det fulde ansvar.
  • Personer mellem 16 – 18 år må gerne spille med hardball/paintball våben på godkendte baner, hvis der gives skriftlige sammenstykke fra forældrenes side. Der må IKKE spilles på offentlige arealer. Der må dog godt spilles på godkendte skydebaner / spille arealer og privatejet arealer.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit