Annoncørbetalt indhold

Køb og salg af brugte biler

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af bilhandel.dk

Det er forskelligt fra bruger til bruger, om det bedst kan betale sig at købe en ny eller brugt bil, da det afhænger af hver enkeltes kørevaner og budget. Hvis ens kilometer antal om året er forholdsvis lavt er værditabet mindre. Inden man køber bilen bør man have styr på, hvad den slags bil, som man overvejer at købe, koster normalvis. På den måde kan man sammenligne priserne, og sørger for, at man ikke betaler for mere end hvad man egentligt får for pengene. Det er altid vigtigt generelt at have sin egen mavefornemmelse med, når man køber brugt bil. Det er aldrig en god idé at købe bilen, hvis man har den mindste mistanke om, at der er et problem med den, da det er et meget stort køb og ofte også en meget stor del af hverdagen.


Ny eller brugt bil

Valget omkring hvorvidt man skal investere i en ny eller brugt bil, afhænger i meget høj grad af ens nuværende situation og omstændigheder. Kører man ofte og meget langt til hverdag, kan det på mange punkter betale sig, at investere i en nyere eller helt ny bil, da de oftest kører en del længere på literen. Skal bilen kun bruges til kortere ture og knap så mange gange giver det mening at købe en brugt bil istedet for.


Sætter man pris på høj sikkerhed, kan en ny bil også være en fordel. De nyeste modeller af biler er generelt udviklede til at være mere sikker, hvilket jo er en meget væsentlig faktor. Det kan især være noget en familie med børn prioriterer meget højt. Der er både fordele og ulemper ved brugte og nye biler. Valget afhænger udelukkende af hver enkeltes bruger behov og krav for en bil.


Fordele ved brugte biler

En af de store fordele ved at vælge at købe en brugt bil er, at der er mulighed for at spare en masse penge. Man har dermed mulighed for at få en stor bil, eller den bil man har gået at drømt om længeren til forholdsvis billige penge, da prisen hurtigt falder efter de er blevet brugt. Når man køber en brugt bil, koster ekstraudstyret for det meste heller ikke ekstra, selvom den måske medfølger gps, lædersæder eller lignende.


Er bilen meget billig kan der endda være mulighed for, at der ikke er brug for at optage et billån. Det vil ikke være muligt at finde en helt ny bil til 20-30.000 kr., hvor der er et stort udvalg af brugte biler i disse priser.


En anden fordel ved brugte biler er, at værditabet ikke lige så stort, hvis man vælger at sælge den videre, modsat en fabriks ny bil, som falder meget i værdi lige så snart den tages i brug.


Det skal du være opmærksom på

Man bør altid gennemgå bilen sammen med køberen, inden man køber en brugt bil. Bilen skal gennemgås grundigt, for først og fremmest at være sikker på, at den lever op til de eventuelle beskrivelser og billeder, der er blevet sendt eller lagt op af bilen.


Der er nogle ting, som der er vigtige man er opmærksom på, inden man køber en brugt bil. Det er blandt andet, præcis hvor mange kilometer bilen har kørt, eventuelle fejle eller skader på bilen og syns- og servicehistorik. Bare fordi bilen lige har været til syn, er det ikke ens betydende med, at der ikke er nogen problemer med den.


Inden man køber bilen, kan det også være en fordel at have prøvekørt bilen, da man på den måde kan sikre sig, at den opfylder ens behov for en god bil.


Til sidst, når man har alle aftaler på plads, bør de alle sammen skrives ned i slutsedlen, så der er styr på tingene. Man bør også sørge for, at have begge dele registreringsattesten og aldrig betale for bilen før man har modtaget den.


Sælg din egen brugte bil

Der er flere måder, man kan sælge sin bil på flere forskellige måder. Man kan blandt andet sætte sin bil til salg på internettet, hvor en annonce ofte når ud til mange potentielle kunder. Man kan også sælge sin bil på en bilauktion, hvor folk byder på, hvilken pris bilen skal sælges til. Her er det dog også vigtigt, at man har styr på, hvor meget bilen normalvis vil blive solgt til brugt, så man ikke sælger sin bil alt for billigt.


Når man skal bestemme prisen, man ønsker at tage for sin brugte bil er motor, model, kilometertal og dens alder ting, som man skal tage til eftertanke.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit