Annoncørbetalt indhold

Kør grønnere med små elbiler til privat og erhverv

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af edrive-nordic.dk

Behovet for eldrevne køretøjer spænder bredt på tværs af arbejdsopgaver


Elbiler er gennem årende blevet mere og mere populære i det private, og flere personer vælger, at købe elbil. Elbiler er ikke kun bedre for miljøet og klimaet, men har også en lavere grøn afgift. Behovet for eldrevne køretøjer er ikke kun voksende i det private. Det er også voksende i erhvervslivet, når der skal købes firmabiler. Men hvorfor ikke også benytte sig af små elbiler på arbejdspladsen, når der skal transporters ting?


Transporter vare rundt på arbejdspladsen med små elbiler

Mange firmaer har et stort lager, hvor der ofte er behov for at transportere tunge produkter frem og tilbage, og benytter sig derfor af køretøjer, til at flytte, fragte og løfte ting. Men hvorfor ikke gøre det på den grønne måde? Små elbiler er i rivende udvikling, og kommer i mange forskellige designs og modeller, der nemt kan tilpasses de behov, der er brug for på arbejdspladsen. Hos Edrive-Nordic, finder du et bredt udvalg af små elbiler, til både erhverv og privat, så du nemt og hurtigt kan flytte, fragte og effektivisere dine arbejdsopgaver. Hvad den lille elbil skal kunne, kan nemt tilpasses efter dine behov og ønsker. Mulighederne er uendelige, og hvad end man ønsker en vandtank, opbevaringsbokse, hydraulisk fronttilbehør, inverter, kort eller lang tippelad eller forskellige dæk, så er det muligt at få monteret. Så hvorfor ikke effektivere dine arbejdsopgaver på den grønne måde?


Batteridrevne golfbiler der kan bruges til både privat og erhverv

Golfbiler genkendes ofte på golfbanen, når man er ude at spille med vennerne, familien eller en turnering. Men viste du, at golfbiler også bliver benyttet udenfor golfbanen, og på mange arbejdspladser? Golfbilen bliver ikke kun benyttet på golfbanen. Den kan også bruges til at understøtte arbejdsopgaver. Du har måske langt mærke til, at de kører rundt i golfvogne i forlystelsesparker, Zoologiskhaver eller lignende? De fleste golfbiler kører på benzin, som ikke kun forurener, men benzin er også blevet utroligt dyrt. Så hvorfor ikke skifte den ud, med en golfbil med el, så du undgår dyre benzinpriser og som er bedre for miljøet og klimaet? De velkendte golfbiler ses ofte med to sæder, men de kommer i mange forskellige størrelser og designs, og kan laves lige fra 2-4 personer op til 8-14 personer, så du kan finde lige præcis den golf bil med el, som du står og mangler, til at understøtte dine arbejdsopgaver, både i erhvervslivet, men også til privat brug.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit