Annoncørbetalt indhold

Laserskæring – Den nyeste teknologi til metalarbejde

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af blunico.dk

Der udvikles konstant i det daglige og det er ingen undtagelse indenfor metal arbejde. Derfor begynder vi nu også at se maskiner og metoder der kan fremme og optimere arbejdsgange og færdige produkter selv inden for faget metal.


Nu kan du få 3D-laserskæringer i metal

Laserskæring er en af de nyeste metoder der kan anvendes i metalfaget og med den nye teknologi er det nu muligt ikke bare at 2D scanne emner og føre det videre til en metalplade, men der er nu også mulighed for at benytte sig af 3D-arbejde.

Med en 3D scanner der kan føre dine emner over i metalform er denne teknologi meget brugbar og der kan hentes meget hjem på tid og økonomi i skæringsprocessen for kunden. Det hele bliver bare lidt lettere når den nyeste teknologi virkelig rammer plet som den har gjort her.

En 3D-scanner til metal kan nærmest gøre det samme som en 3D scanner ellers er i stand til. Her er der bare mulighed for at få dine færdige emner udarbejdet i metal, hvilket er en kæmpe fordel for dig som kunde, der ikke kan nøjes med plastikemner eller lignende.


Scan dine emner efter mål og få laserskåret dem i det ønskede metal

Skal du have 3D scannet et emne eller laserskåret noget i metal, så er Blunico en virksomhed der kan klare lidt af hvert. Med de 4 2D-laserskærere og den fornemme 3D-laserskærer er der maskiner der kan håndtere stort set alle opgaver. Der arbejdes desuden med toholdsskift, hvilket giver en bedre mulighed for at kunne tilbyde kunderne en hurtig levering fordi at der hele tiden kan arbejdes på opgaven fra start til slut.

Hvis du som kunde har et specifikt ønske til hvilket metal der skal skæres emner ud fra, er der ikke som sådan nogle metaltyper der ikke kan anvendes. Det giver dig som kunde rig mulighed for at kunne arbejde frit i din proces uden at skulle nøjes med en anden form for metal end hvad du egentlig ønsker at benytte, alene fordi at der ikke vil kunne skæres i det ønskede metal.

Hos Blunico kan der anvendes alle former for metal så hvad enten der er tale om jern eller aluminium, så er det her muligt at få skåret de emner du ønsker i det metalmateriale du har et ønske om. Der er til og med mulighed for at få skåret emner fra de helt små til de helt store, da der her kan klares 2D-skæringer på plader der måler helt op til 4000x2000 mm.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit