Annoncørbetalt indhold

Lav dine eggne candyflos til glæde for børn og barnlige sjæle

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af dingadget.dk

Hvis du står og skal holde en fantastisk børnefest, men er lidt på bar bund i forhold til hvad der egentlig er med til at skabe en fantastisk og mindeværdig fest, så kan du lade dig inspirere her.


Smid sukkeret i skuffen på børnene med en candyfloss

Når du gerne vil sikre dig at du får arrangeret en brag af en fest, som vil kunne husket i mange år frem, så handler det mest af alt om at sætte dig i gæsternes sted. Er der tale om en børnefødselsdag for dit barn, så kan du evt. starte med at inddrage dit barn i forhold til idéer og andet, som barnet synes kunne være fedt at få med i overvejelserne.

Når der er tale om børn og fester, er det vigtigt at huske at det der måske er sjovt for voksne, ikke nødvendigvis vinder hos børnene også. Derfor skal du tvinge dig til at se det hele fra dit barns perspektiv. Det er de færreste børn der ikke bryder sig om sukker, men i stedet for bare at stikke ungerne en slikpose kan du smide sukkeret i skuffen på ungerne ved hjælp af en Candyfloss Maskine.


Skab succes med en unik oplevelse

En Candyflossmaskine kan være det der gør, at alle børnene går hjem fra festen med en wauw-oplevelse og det er jo helst det vi gerne vil skabe for vores eget barn og dets venner. Hvis der kan arrangeres noget, så børnene stadig snakker om festen i skole næste hverdag, så er det ret sikkert fordi der er tale om en succes.

Succes kan sagtens klares med en skattejagt, hvor skatten er slikposer, men det vil være en aktivitet som andre ret sikkert også har haft på programmet til deres fødselsdag. Derfor er det lige netop en oplagt ting at anskaffe sig en candyflossmaskine så børnene selv kan lave deres egne candyfloss på dagen.


Det behøver ikke at fylde meget eller at koste en bondegård

En candyflossmaskine er ikke som mange går rundt og tror, en kæmpe maskine der fylder det hele som de gør i tivoli og cirkus. Du kan sagtens finde en god maskine, der ikke fylder mere end den kaffemaskine der står på køkkenbordet og så er det endda til at betale sig ud af.

En lille bonusinformation er dog at du skal sørge for at der er friske klude eller andet klar til at tage sig af de klistrede hænder og læber, for det kan være noget værre griseri at få indendørs, hvis der er tale om de lidt mindre børn.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit