Annoncørbetalt indhold

Læs om hunderacen Fransk bulldog og Malteser

PR-foto Credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

https://unsplash.com/photos/PZgHV8kd3-k

Folk har holdt hunde som kæledyr i århundreder, og der findes mange hunderacer at vælge imellem i dag. Der er nogle, der er populære end andre. To hunderacer, hvis popularitet er i høj kurs, er Fransk Bulldog og Maltester. Disse to hunderacer er to af de mest sælgende, og det er der flere grunde til. Læs i denne artikel mere om hunderacerne, så du kan blive klogere på, hvorfor de er så populære, som de er.



Franske bulldogs er kendt for deres bedårende "flagermus"-ører og venlige væsen. De er gode selskabshunde og gør sig godt i lejligheder eller i hjem med små haver.  De er også en af de mest populære hunderacer i Frankrig. En fransk bulldog er en lille hunderace. "Frenchie" er det almindelige kælenavn for den franske bulldog. Franske bulldogs kommer dog ikke helt uden problemer. De er kendt for deres snorken og snøften, og de har ofte svært ved at trække vejret. Dette skyldes deres korte næser. Så det er vigtigt, at hvis du har en bulldog, at du ikke overanstrenger den med lange gåture. Det er en god familiehund, og er også nem at have med sig, fordi den er så lille. De fås i forskellige farver, såsom sort, blå, plettet og lys.



Malteseren er en af de ældste hunderacer i verden. De er kendte for at være meget kærlige og gode selskabshunde. Malteserhunde kræver ikke meget motion, så de er velegnede til at leve i små lejligheder.  En malteser er en lille, hvid hund med langt hår. De har ingen underuld, så de fælder ikke meget. Det gør dem til et godt valg for folk med allergi. Nogle vælger at have langhåret maltesere, mens andre holder dem med kort hår. Malteserhunde er meget rene og velopdragne. De er også kendt for at være meget gode med børn. Malteserhunde kan være dyre at købe, men de er det værd, hvis du har råd til dem.  Malteseren bliver ofte parret med andre racer. Det kan f.eks. være en maltipoo, hvor malteseren og en puddel blandes.

Der er mange grunde til, at folk vælger at anskaffe sig en hund. De kan være gode ledsagere, og de giver beskyttelse og sikkerhed. Hunde giver os også ubetinget kærlighed og støtte. De kan trænes til at udføre tricks og opgaver, og de kan være loyale og beskyttende over for deres familier. Særligt en malteser og fransk bulldog er populære valg, når det kommer til familier.  De er små, de har ikke brug for meget motion, de er kærlige og gode til børn. Hvis du overvejer at anskaffe dig en hund, så er disse to racer bestemt værd at overveje. Husk dog altid at være forsigtig, når du skal købe hund.  Sørg for at lave din research og finde en opdrætter, der er velrenommeret og troværdig.  De skal have licenser til at opdrætte hunde. Det vil hjælpe dig med at undgå eventuelle sundhedsproblemer eller adfærdsproblemer hos din nye hund.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto Credit