Annoncørbetalt indhold

Ny online vinduesshop med base i Viborg

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af eiko.dk

En ny spændende og visionær vinduesshop med onlinesalg har etableret sig i Viborg. Shoppen kalder sig EIKO - din forhandler af vinduer og døre og udmærker sig ved at sælge skræddersyede vinduer til yderst fornuftige priser. Vinduerne leveres direkte til kunden, og det gør det muligt at levere hurtigere og billigere end andre vinduesshops. Hvis du vil læse mere om muligheden for design af egne vinduer, så læs med her.

EIKO er en ny online vinduesshop, som holder til i Viborg. Deres vision er at levere kvalitetsvinduer til en fornuftig pris med særlig fokus på god kundeservice og høj faglighed. EIKO opererer med mottoet: Vi er først tilfredse, når du er tilfreds. Dette ønske afspejler sig tydeligt i deres kundeservice og tilgang til kunderne. Som kunde vil du opleve, at EIKO står klar til at hjælpe dig gennem hele processen med opmåling, bestilling og frem til installation. Undervejs vil du modtage den vejledning, som du måtte have behov for. Ligeledes vægter EIKO at kunne inspirere sine kunder, så de får bestilt de rette vinduer hjem.

EIKO producerer også døre og tilbyder levering af skræddersyede døre. Som ved deres produktion af vinduer går firmaet hverken på kompromis med æstetisk eller funktionalitet i deres produkter.

Når du skal købe nye skræddersyede vinduer, så støt de lokale fra Viborg.

Skarpe priser

Hos EIKO får du vinduer af høj kvalitet, men til en billig pris. Det danske firma har nemlig specialiseret sig i at holde en høj standard kombineret med smarte leveringsbetingelser. Det unikke ved EIKO er, at de selv fremstiller deres vinduer, hvorefter de leverer produkterne direkte til kundens adresse. Ved at skære det fordyrende mellemled mellem forhandler og fabrik væk er det lykkedes firmaet at holde priserne særdeles skarpe.

Guide til opmåling

Hvis du ønsker hjælp til opmåling af vinduer, så har EIKO udarbejdet en grundig og letforståelig opmålingsguide, så du kan få dine vinduer korrekt opmålt. Hvis du skulle have spørgsmål undervejs, står EIKOs hjælpsomme fagpersonale klar til at vejlede dig.

Skræddersyede vinduer

Et særkende ved EIKO er, at de tilbyder deres kunder skræddersyede vinduer. Det betyder, at du som kunde kan designe dine vinduer præcis efter dine behov og ønsker. Du kan få vinduer med de mål, som du måtte efterspørge. Du kan vælge vinduer med de ruder og de vinduesrammer, som præcis falder i din smag.

Hurtig levering

Da EIKO selv producerer deres vinduer, har de mulighed for at levere vinduerne direkte fra deres egen fabrik. For dig som kunde betyder det, at du kort tid efter bestilling kan forvente at få dine produkter leveret direkte på din hjemmeadresse. Du risikerer altså ikke at skulle vente i flere måneder, men du kan snart komme i gang med dit vinduesprojekt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit