Annoncørbetalt indhold

Opfrisk nemt og hurtigt det gamle badeværelse

PR-foto credit

"Denne artikel er sponsoreret af unidrain.dk"



Et badeværelse er et af de mest brugte rum i boligen, men desværre også et rum der hurtigt fremstår lidt slidt eller gammelt på grund af den intensive brug. Det er også et rum, som ikke bliver opdateret særlig tit, ligesom det er gældende med køkkenet, fordi indretningen ofte består af toiletborde, brusere og toiletter, der ikke lige lader flytte på sig.


Men det er meget, som man kan gøre, for hurtigt og nemt at friske badeværelset op. Man behøver nemlig ikke rive det gamle toilet ud, for at skabe nogle moderne og afslappende rammer på sit badeværelse.


Find penslen frem og frisk toiletbordets skabe op


En af de nemmeste ting, som man kan give sig i kast med, og som vil have en kæmpe effekt på ens badeværelse, er farven på fx vægge og toiletbordets indbyggede skabe. Her kan man nemt og hurtigt hoppe med på tidens trends. Det kræver kun lidt maling og lidt knofedt.


Det er efterhånden blevet utroligt populært at lege med farverne i indretningen, og det gælder også på toilettet. Prøv fx at bruge farver såsom mørkegrøn og en dyb midnatsblå på skabe og vægge for at skabe et roligt rum, der emmer af moderne luksus og giver en fed spa følelse.


Skift badeforhænget ud med en moderne brusevæg af glas


Når badeværelset skal opgraderes til noget mere moderne, så kan man med fordel se på ens bruseområde. Rigtig mange danskere har nemlig gjort brug af de klassiske bade- eller bruseforhæng, som trods deres funktionalitet meget sjældent ser særlig fornemme eller moderne ud.


Derfor kan man med fordel opgradere bruseforhænget til en moderne og tidløs brusevæg af glas. Det kan fx være en brusevæg der monteres i en profil af børstet rustfrit stål. Det giver et knivskarpt og utrolig luksuriøst look til ens badeværelse, og samtidig slipper man for at se på grimme beslag og ophæng.


Opgrader afløbet til et minimalistisk linjeafløb


Når man nu alligevel er i gang med at opdatere bruseområdet, så kan man med fordel også se på afløbet i ens bruseniche. Ofte er afløbet ikke noget, man skænker de største tanker, men et flot linjeafløb fra et brand som Unidrain kan faktisk gøre meget for ens badeværelses udtryk. Det minimalistiske og dog stilfulde linjeafløb er optimalt i et moderne badeværelse, og behøver ikke at være forvist til et fjernt hjørne, men kan faktisk ligges frit i brusenichen, og derved indgå som en del af indretningen.


Træk farver og liv ind i badeværelset med planter


Et sidste råd, som man kan gøre brug af for at skabe et mere moderne og friskt badeværelse, er at smutte hen til ens lokale planteskole og købe stort ind af smukke potteplanter. Planter er nemlig en fantastisk måde at skabe liv på et træt og gammelt badeværelse med deres flotte grønne blade og farverige blomster.


Man kan med fordel tænke over at placere planter i grupper, så der bliver dannet flotte grønne hjørner i badeværelset. Samtidig kan man også overveje at hænge planter, så man får skabt noget liv i forskellige niveauer.



"Denne artikel indeholder sponsoreret indhold"


Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit