Annoncørbetalt indhold

Pift garderoben op

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af munkstore.dk

Er du træt af at kigge i garderobeskabet? Bruger du meget tid om morgenen på at vælge dit outfit, som alligevel ender med at hænge dig ud af halsen? Er din yndlings t-shirt blevet for kort? Eller er det bare tid til at opdatere garderoben med nye styles.


Vi har samlet 3 internationale brands, som kan pifte selv den mest udkørte garderobe op. Alle 3 brands skaber styles i fantastiske materialer, som giver en lang levetid, som du kan have glæde af de næste år.


Salomon

Er du også hoppet med på trenden og blevet helt vild med outdoor tøj og sko, så er Salomon værd at tjekke ud.

Franske Salomon har skabt tøj og sko siden 1947. Særligt deres sneakers har danskerne forelsket sig i. Deres modeller er lavet i en cool silhuet med et afslappet udtryk. Skoene er med høje teknologiske løsninger og i god kvalitet, sådan du kan bruge dem ud at skulle tænke på dårlig komfort og ikke holdbare sko.


Et andet outdoor brand, du bør kende til, når garderoben skal opdateres, er The North Face. The North Face skaber kollektioner med tøj og sko, som ikke kun er funktionel, men også i en kvalitet, som aldrig fejler.


Fleece, taske eller t-shirts? Brandet har noget til alle. Uanset om du er outdoortypen, som elsker at bruge tiden udenfor, eller du bare har forelsket dig i tøjet til brug i hverdagen. Tøjet er nemlig ikke kun funktionel og perfekt til udendørsaktiviteter. Det er også stilfuldt og tidløst, sådan du har et stykke tøj, som du kan bruge mange år frem uden, at det går af moden.

Vi kender alle det. Man har købt sig nogle cool sneakers, men hælen er fyldt med vabler, og fødderne er ømme. Derfor findes der ikke noget bedre end at finde nogle sneakers, man kan gå i uden at få ømme fødder, og som stadig er lækre og stilfulde.


Her kommer skobrandet Asics ind i billedet. Asics har eksisteret siden 1949 og har i alle årene specialiseret sig i at lave den bedst mulige sneakers. Det har resulteret i, at Asics er anerkendt overalt i verden for deres komfort og kvalitet.

Er det tid til at skille dig af med skjorten fra din første jobsamtale eller bukserne fra konfirmationen? Tøj har den funktion, at man forbinder det med følelser og begivenheder, hvor det har været brugt. Af den grund kan det også være endnu sværere at rydde ud i det.


Når du har samlet en god bunke af tøj, som desværre ikke har den samme glæde hos dig mere, er det tid til at tage næste skridt. Skal du sælge tøjet, skal din yngre fætter have det eller skal genbrug have glæde af det?

Opdater garderoben lige her

Når du har ryddet ud i garderoben og har skilt dig af med dit ubrugte tøj, så er det tid til at opdatere garderoben forny. Her kan du hoppe ind på Munkstore.dk, og finde de nyeste trends og styles fra populære danske og udenlandske brands. Du kan selvfølgelig også finde tøj og sko fra de succesfulde ovenstående brands hos Munk Store.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit