Annoncørbetalt indhold

Service af elbiler – hvad skal du vide?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Elbiler har en række fordele frem for ”almindelige” biler, men de har også et par ulemper. Fx er der udfordringer forbundet med at tage på lange køreture gennem områder, hvor at der ikke er nogen ledig ladestander. Bremserne på elbiler kan der ofte også være problemer med, da de er tilbøjelige til at sætte sig fast. Det er ikke noget, du ønsker at opleve på motorvejen. Hvad gør du som elbilist?


Annonce

Er bremserne gået i udu? Få elbil bremse service

Svaret er, at du leder efter et sted, der tilbyder elbil bremse service – og selvfølgelig service af din elbil i øvrigt. Selvom du måske kommer til at døje med bremserne som elbilist, og det selvfølgelig kræver service, er der generelt mindre at servicere på en elbil end på en bil med forbrændingsmotor. Fx har elbiler ikke behov for olieskift. Men der er dog ting som ladestik på elbiler at lave service på.


Led efter autoværksteder med service af elbiler

Hvor kan du tage hen for at få foretaget bilservice på din elbil? I Danmark er der sammenslutninger af frie værksteder, der bruger fælles mærkning for at vise, at de også udfører service på elbiler. Når bare du ved, hvor hjælpen er at hente, hvis noget på maskinen går i udu, bliver det faktisk let nok at overgå til et liv som elbilist. Så tjek evt., hvilke værksteder i dit nærområde tilbyder service af elbiler.


Skal du have en serviceaftale for din elbil?

Har du fundet et værksted, der tilbyder service af elbiler, så var det måske en idé at se efter, om du kan få en serviceaftale i stand på elbilen. Så får du styr på, hvornår du skal have bilen til bileftersyn, og hvad det kommer til at koste dig. For du betaler nemlig fx en månedlig ydelse på serviceaftaler i stedet for at betale fra gang til gang. Er du i tvivl om serviceintervallet? Få hjælp til at hitte ud af det.


Det kan være fedt at være elbilist

I nogles øjne virker det som at ofre sig for miljøet, når de overgår til at køre i elbil. For de kender jo benzinbiler godt, så hvorfor skulle de ikke bare fortsætte med at køre i dem? Men sandheden er, at udover det miljømæssige aspekt har du faktisk mange gode grunde til at køre i elbil. Service af dem er slet og ret ofte mindre omfattende end service af benzinbiler, og de sender mindre støj i omløb.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.