Annoncørbetalt indhold

Sparetips til madbudgettet

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af kokken-jomfruen.dk

Madbudgettet kan ofte fylde en del og det skyldes bl.a. at takeaway, catering og lignende er meget nemmere, hvilket gør at det ofte leder ud i at man bestiller mad ude fra. Hvis du har set Luksusfælden eller lignende kan man også se, at det ofte er madbudgettet der går over gevind, hvilket skyldes at det simpelthen er for nemt. I denne artikel vil vi forklare og komme med eksempler, som gør at du kan spare en masse.


Køb meget ind af gangen

Det kan faktisk godt betale sig at købe meget mad ind af gangen, da man skal spare en masse idet du køber mad ind i bulk. Stk. prisen på æg er som regel også billigere, hvis du køber flere ad gangen. Det samme er ofte gældende hvis du køber kød eller lignende.


Hvis du finder et rigtig godt tilbud, kan det også være fordelagtigt at købe varen og fryse det ned eller gemme det i et skab, hvis udløbsdatoen ikke er særlig relevant i denne tid. Det kunne fx være at du fandt en masse billigt kød på tilbud, som du derefter kunne købe og fryse ned i fryseren til en anden tid.


Gå på tilbudsjagt

Der findes forskellige apps, aviser og forummer hvor du kan finde en masse tilbud på dagligvare, som alt i alt kan komme dig til gode når du skal lave mad. Det kunne fx være at du fandt et godt tilbud på nogle æg, noget fisk, pålæg eller meget mere som kan komme dig til gode.


Hvis du har mange butikker omkring dig, så kan det give god mening at tage en tur rundt forbi alle de forskellige butikker, hvis de hver især har nogle gode tilbud som du kan benytte dig af. Selvom at det er lidt vanskeligt, så kan man alligevel spare en masse penge ved at bruge nogle ekstra minutter og gå den ekstra tur.


Lav noget billigt mad

Der kan være mange penge at spare hvis du vælger at købe mad som er billigt. Det kan fx være pastaretter, kartoffelbaserede retter og ris baserede retter hvor hovedingredienserne eller hovedparten af kulhydraterne er billige. Årsagen er at varen er billig i sig selv, samt kan du spare en masse penge ved at købe i større mængder.


På YouTube og andre steder på internettet kan du finde en masse inspiration til forskellige madopskrifter, samt hvordan du bedst kan opbevare maden og gøre maden lidt ekstra lækker.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit