Annoncørbetalt indhold

Stansemaskine - Maskinen med mange funktioner

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af kapema.dk

Stansemaskine - Maskinen med mange funktioner

Vidste du, at stansemaskiner gør det utroligt let at lave huller, mærkninger eller konturer i metalplader? Faktisk bliver det lettere end nogensinde før! Og vidste du også, at man kan købe en CE-mærket stansemaskine? Nu bliver du sat fuldkomment ind i, hvad CE-mærkning præcis er, og hvad en stansemaskine helt nøjagtigt kan bruges til. Alt andet lige skal du naturligvis også vide mere om sikkerheden, når du vælger at bruge en stansemaskine til enten at lave huller med eller andet. Og vil du vide, hvad der er det absolut bedste ved en stansemaskine? - så skal du læse videre her!


Hvad bruges en stansemaskine til, og hvorfor er det et effektivt redskab? 

For at gøre det helt kort og præcist, så bruges en stansemaskine til at udstanse emner, hvilket er en form for pladebearbejdning, hvormed man udskærer en specifik form fra en metalplade. En stansemaskine effektiviserer måden at lave huller, mærkninger eller konturer i metalplader på. Derudover er det samtidig en billig bearbejdningsmetode. Mulighederne er mange med en stansemaskine, da de har et bredt udvalg af værktøj. Stansemaskiner fås i et stort antal varianter og kapaciteter med utallige muligheder for forskellige værktøjer. For at opsummere, så er det bedste ved stansemaskiner deres høje produktivitet og lave driftsomkostning.


Udforsk stansemaskine-markedet

Inden for stansemaskiner finder du et stort udvalg, og derfor kan du med garanti finde den model, der passer præcis til dit værksted, virksomhed eller industri. Der findes stansemaskiner til ethvert behov, som kan løse de forestående opgaver til UG.

Udforsk stansemaskine-markedet og find den maskine, som du står og mangler.

Du vil helt sikkert opdage, at en stansemaskine er det redskab, som gør arbejdet lettere end nogensinde før.


Sikkerhed ved stansemaskinen

Du skal ikke snydes for at vide mere om sikkerheden, når du benytter dig af en stansemaskine.

Sørg altid for at sikkerheden omkring dig og dine kollegaer er i helt i orden, når du skal bruge stansemaskinen. Herunder finder du en liste over råd i forhold til sikkerheden ved og omkring en stansemaskine:


  • Stansemaskinen må kun betjenes af én person. Desuden må der ikke opholde sig flere personer i umiddelbar nærhed af maskinen. Sørg også for at der ikke er nogen bag maskinen. 
  • Beskyttelsesanordningen må ikke sættes ud af funktion eller fjernes før drivkraften er slået fra, og maskinen er fuldkomment standset. 
  • Maskinen må først begynde, når beskyttelsesanordningen atter er anbragt i beskyttelsesstilling.


Ved at følge disse ovenstående råd kan du med ro i maven gøre brug af stansemaskinen. På den måde passer du godt på dig selv og dine kollegaer.


Hvorfor skal jeg vælge CE-mærkede maskiner? 

Når et produkt er CE-mærket, har fabrikanten garanteret, at produktet opfylder alle relevante krav i et eller flere CE-mærkningsdirektiver. Det betyder altså, at det er fabrikanten, der garanterer, at maskinen overholder alle krav fra Maskindirektivet, og at maskinen derfor er sikker at anvende i alle driftssituationer.


Med en CE-mærket maskine er du sikret, at maskinen er i overensstemmelse med alle lovkrav for CE-mærkning. CE-mærkning er EU-godkendelse, der viser, at maskinen er egnet til den tilsigtede anvendelse. Yderligere er CE-mærkningen med til at sikre et fælles sikkerhedsniveau for maskinerne. Således er du sikret kvalitetsudstyr, der bare virker, og som er topsikret! Man kan godt sige, at det er din garanti for god sikkerhed.


Vil du vide mere om CE-mærkning?

CE-mærkning er en EU-regel, der sikrer, at det er de samme indretningskrav, der er gældende inden for alle EU's medlemslande og tilknyttede EØS stater. Det er medvirkende til at gøre handlen lettere, at CE-mærkede produkter, fx maskiner, legetøj og trykbeholdere, skal opfylde de samme indretningskrav i alle EU-lande. For at forklare det helt enkelt, betyder det altså, at den CE-mærket maskine, man køber i Spanien, opfylder de samme indretningskrav som dem, der gælder i Danmark.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit