Annoncørbetalt indhold

Sådan får du den allerbedste fodboldbane

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af b2b.dsv-froe.dk

Er du enig i, at der ikke findes et pænere syn end en fodboldbane, der står snorlige og knivskarp før, under og efter fodboldspillerne indtager den?


Selvfølgelig er du enig i det, for det er alle fodboldelskere. Der er måske nogle, der godt kunne drømme sig tilbage England i 1980’erne eller 1990’erne, hvor man ofte kunne se en fodboldkamp på en knoldet bane, hvor der blev gået hårdt til den i duellerne.


Spillet har udviklet sig meget siden da, og derfor er det også et stort fokus for nærmest alle klubber, at græsplænen skal være pæn og god, så der kan spilles passningsfodbold langs jorden.


Men hvordan sikrer du dig egentlig, at du får den bedste sportsplæne? Det har vi samlet et par gode råd til herunder.


Find de bedste frø


Det siger sig selv, at hvis man vil have den bedste og flotteste græsplæne til at spille fodbold på, så skal man også have de bedste græsfrø.


Der findes mange forskellige blandinger, som gør sig godt til sportsplæner, og det gælder om at finde den blanding, der passer bedst til dine behov.


Hvis du gerne vil undgå sneskimmel, som kan skabe større eller mindre døde pletter på græsplænen, så skal du måske købe en blanding, der sikrer en højresistensgrad overfor netop sneskimmel. Og ja, de blandinger findes naturligvis.


Skal du reparere græstæppet, så er det nok bedre med en frøblanding, der giver en hurtig og sikker etablering, og som samtidig er slidstærk, hvilket der næsten altid er behov for, da fodboldbaner bliver udsat for mange fodboldstøvler i en kort, intensiv periode.


Vil du gerne sikre dig, at du får de allerbedste sorter, så kan man også tjekke den engelsk STRI-liste. STRI står for Sports Turf Research Institute, og sorterne på denne liste bruges blandt andet på mange Premier League stadions.


Sol og luft


Frøene kan dog ikke klare det hele for sig selv, uanset hvor gode de er. Det er naturligvis essentielt at græsset får sol og luft, så det kan gro.


Hvis man gerne vil have det bedste resultat, så opnår man ofte det ved at så frøet samtidig med den årlige vertikalskæring af græsplænen. Denne del kan eventuelt også kombineres med topdressing, så frøet opnår kontakt med den fugtige jord.


Nogle vil også overveje at tromle græsplænen, så spillerne får en så jævn bane som overhovedet muligt, men det er ikke altid en fordel. Jo mere man tromler, jo mere kompakt bliver jorden, og så bliver det sværere for vandet at trække væk. Derfor skal dette gøres med omtanke.


Hvis du har taget alt det i betragtning, så er der god sandsynlighed for, at din fodboldbane står knivskarpt fremadrettet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • Five-a-side football pitch
    PR-foto credit