Annoncørbetalt indhold

Sådan optimerer du rengøringen i hjemmet

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af gulvholger.dk

Føler du, at du bruger alt for meget af din tid på rengøring? Så er du langt fra den eneste. Derfor kan du med fordel undersøge, om din bolig kan justeres en smule, så du ikke skal svinge en våd klud konstant.


I denne artikel kan du læse mere om, hvordan indretning og det ‘rigtige’ gulv, kan lette din rengøringen i hjemmet.

Prioriter din rengøring 

Der kan være flere forskellige grunde til, hvorfor vi gerne vil have et rent og pænt hjem - og i det hele taget hvor højt vi prioritere at gøre rent i hverdagen. Vi kan selvfølgelig ikke fuldstændig undgå, at vi skal svinge rengøringsartiklerne til tider. Dog kan vi gøre op med os selv og vores boligindretning, så det bliver lettere at holde et rent og pænt hjem.


Du kan med fordel øve dig i at sige pyt, og i stedet vende blikket mod nogle af de andre ting, der gør dig glad - eller overveje hvorvidt din boligindretning og ikke mindst valg af gulve afhjælper eller besværliggør rengørings pligterne.


Gå på kompromis med indretningen

Din boligs indretning har stor betydning for det timetal, du bruger på rengøring i sidste ende. Vi har alle prøvet at tørre overflader af i en reol, hvor der står et utal af nipsgenstande, der skal løftes. Det gør sig også gældende i den resterende del af din indretning. Det kan føles som at støvsuge i en labyrint af bordben og stoleben, hvis ikke dit antal af siddepladser og møbler begrænses.


Opfrisk dine trætte trægulve 

Det er næsten umuligt at få en bolig i dag uden et synligt trægulv, og det er ikke uden grund. De er flotte og trægulve bidrager med et naturligt og stilrent udtryk til ethvert rum. Dog bliver trægulve med tiden meget slidte, og de kan være svære at gøre rent, fordi de dybe revner opsamler en masse skidt. Her finder du gulvafslibning Nordjylland, så du kan give dine trægulve nyt liv.


Ejer du, ligesom en stor andel af boligejere, et trægulv, kan du med fordel give det en gulvafslibning. Når et trægulv er blevet slebet og efterbehandlet, vil overfladen fremstå jævn og pæn. På den måde bliver både støvsugning og gulvvask let som en leg, og det giver dig en helt ny form for velvære i dagligdagen.


Få et tilbud på professionel gulvafslibning og-opfriskning fra Holgers Gulv og Snedkerservice fra Hobro.


Få vandtætte og slidstærke gulve 

En helt anden mulighed for at lette rengøringstjansen er at få gulve i din bolig, som er lette at vedligeholde og ikke mindst rengøre. Det kunne eksempelvis være et vandtæt vinylgulv, der med fordel kan anvendes i køkkenet eller badeværelset. Det kunne derimod også være et slidstærkt linoleumsgulv, der både er nemt at vedligeholde og særlig nemt at rengøre.


Ved Holgers gulv og snedkerservice monteres gerne gulve i forbindelse med nye såvel som ældre huse, der trænger til en renovering eller et helt nyt gulv.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit