Annoncørbetalt indhold

Tæppefliser er godt for både mennesker og miljø

PR-foto credit

"Denne artikel er sponsoreret af fletcocarpets.dk"



Som virksomhedsejer vil de fleste gerne gøre noget godt for sin pengepung, sine medarbejdere og miljøet.


Hvis du hører til i den kategori, så er det med at spidse ørerne – eller principielt øjnene – for der findes nemlig en god og simpel måde at gøre det på, og den kan du læse om i denne artikel.


Det handler naturligvis om tæppefliser, som kan krydse de tre vigtigt felter af, og samtidig får du et lækkert tæppe, der ser rigtig godt ud og kan være unikt, hvis du foretrækker den del.


Tæppefliser er godt for indeklimaet


Oplever du meget støj og larm på din arbejdsplads? Uanset om du arbejder på et kontor, i en skole, i en restaurant eller noget helt fjerde, så bliver du med stor sandsynlighed udsat for støj i løbet af en arbejdsdag.


Det kan komme fra telefonopkald, det kan komme fra snak med kunder, eller det kan skyldes mange andre forskellige ting. Men ville det ikke være rart, hvis den larm kunne mindskes? Det kan den faktisk!


Hvis du benytter dig af tæppefliser, så sikrer du dig nemlig gulvbelægning, som forbedrer akustikken og dæmper støjen, hvad end den kommer fra samtaler, telefoner eller fodtrin.


Udover disse egenskaber er tæppefliser naturligvis også behagelige at gå og sidde på, og samtidig binder de støvpartiklerne, hvilket også er meget positivt for indeklimaet.


Miljøet og pengepungen bliver også glad


Det er dog ikke kun dine kollegaer og medarbejdere, der bliver gladere, hvis du investerer i tæppefliser.


Det er nemlig også noget, som påvirker både miljøet og din pengepung positivt. Hvordan tænker du måske? Og de to ting hænger faktisk sammen.


I modsætning til væg til væg-tæpper kommer tæppefliser ikke som en samlet løsning. I stedet kommer tæppefliser ofte i en størrelse på omkring 5 m2, som du kan indrette lige præcis som du vil.


Som det desværre sker med alle former for gulvbelægning, så vil tæppet lide skade over tid, og det kan endda være, at der bliver spildt ting på det, som er med til at ødelægge dele af tæppet.


Her kommer tæppeflisers helt store fordel dog til sin ret. For i stedet for at udskifte hele gulvtæppet, så behøves du blot udskifte den eller de dele af tæppet, der er gået i stykker og har behov for udskiftning.


Det betyder naturligvis, at dine omkostninger ved udskiftning bliver lavere, da du ikke skal udskifte hele tæppet, og miljøet bliver også rigtig glad for det. For hvorfor udskifte et helt tæppe, når 98% af det stadig ser så godt som nyt ud?


Det giver ikke meget mening, og derfor vil tæppefliser alle dage være det bedste valg for dig, der vil gøre noget godt for dine medarbejdere, din pengepung og for miljøet.


"Denne artikel indeholder sponsoreret indhold"


Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit