Annoncørbetalt indhold

Vil du have fokus på at skabe værdi for kunden?

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af mentor-it.dk

Er IT heller ikke din spidskompetence? Så overlad det til specialisterne.


Outsourcing af IT kan have mange fordele for din virksomhed, heriblandt økonomiske og ressourcemæssige fordele og med outsourcing af din IT, kan du ubekymret fokusere på at benytte dine spidskompetencer til at skabe værdi for dine kunder.


Skal du at outsource din IT-afdeling, og overlade det til specialister? Så læs med videre og få et indblik i, hvordan det kan gavne din virksomhed, at benytte specialister i IT til at håndtere dine IT-krav.

Fordele ved outsourcing af IT

At have specialister bag sig er altid en god idé, og du får mange fordele ved at outsource ressourcekrævende arbejde til eksterne virksomheder.


Fælles fordele ved at outsource din IT-afdeling omfatter skalerbarhed, mere robust katastrofeoprettelse, lettere adgang til fageksperter, lavere omkostninger og at kunne fokusere ressourcerne på din virksomheds kernekompetencer.


IT-specialister lever af at sikre din virksomheds datasikkerhed på utallige måder. De implementerer sikkerhedsforanstaltninger og rådgiver dig til at opnå den bedst mulige løsning for din virksomhed. Om du er en mindre virksomhed eller en stor virksomhed, er det muligt at benytte fordelene af at outsource virksomhedens IT-afdeling, således det stadig giver mening for virksomheden.


IT-virksomheder har samlet de mest kompetente specialister indenfor deres områder, og du får dermed mulighed for at nyde godt af disse eksperter, som i den grad ville være både ressourcekrævende og koste en del ekstra, både administrativt og i lønningskroner, hvis du selv skulle ud at fange de bedste fagmænd på banen.


Du får altså muligheden for at få alt-i-en, både på et strategisk- og operationelt niveau. Du kan altså få det ligesom det passer til dig og din virksomhed. En skræddersyet løsning, som i sidste ende giver værdi til hele virksomheden.

Vær opmærksom

Outsourcing har også sin bagside, fordi du afgiver kontrollen. Derfor er det vigtigt at huske på, at vælge de rigtige for din virksomhed. Undgå at lave for hurtige aftaler, men lad dig gruble over hvordan virksomheden tager sig ud og viser professionalisme. Om nogen skal de have styr på deres IT-sikkerhed, så du føler dig tryg ved at lade dem varetage jeres IT-sikkerhed.


Det er ikke altid man rammer plet første gang, og derfor kan det tage tid at finde de rigtige specialister, som kan varetage din virksomheds krav til IT. Kontakt forskellige IT-virksomheder og hør hvad de kan tilbyde din virksomhed. Du skal føle dig tryg ved overlade jeres data i deres hænder.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • helpful customer service
    PR-foto credit