Annoncørbetalt indhold

Wordpress hjemmeside

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af stepupmedia.dk

Går du og drømmer om at starte dig eget? Måske er du allerede iværksætter men har endnu ikke taget online handel brug. Måske du befinder dig et sted i livet, hvor du føler for at dele ud af dine beretninger og vigtige fortællinger? Uanset hvad, kan en wordpress hjemmeside hjælpe dig godt på vej, Læs med, og bliv klogere på wordpress, samt hvordan du opretter dit helt eget netsted.

 

Med internettets indtog har det digitale univers taget fart, og i højere grad befinder vi os mere online end nogensinde før. En online wordspress hjemmeside er hermed den oplagte mulighed for at skabe succes og øge opmærksomheden samt styrke kendskabsgraden til dit interesseområde.


Skab et unikt design

Wordspress er til sammenligning med mange andre hjemmeside platforme, nemt og enkelt at tilgå, hvorfor man selv med den mindste erfaring, vil kunne lære at tilgå dets mange funktioner. Fordelen ved wordspress er dog ikke alene at det brugervenligt, men ligeledes at muligheder for forskellige design er mange, hvorved du selv kan have indflydelse på det endelige layout, og skabe et helt unikt design.


Er du i tvivl om hvordan du opretter dit helt eget og unikke design der skaber bedst mulig ROI, kan du også få hjælp udefra. Dette kan være en givende investering på sigt, da førstehåndsindtrykket af en given hjemmeside, har stor betydning for hvorvidt en potentiel kunde eller bruger trykker sig videre ind. Både online finder du et stort udvalg af videoer der gratis guider dig igennem trin for trin omkring nogle af de mest basale områder i Wordspress. Ønsker du en yderligere specifkation af de enkelte områder, kan det også være en fordel af spørge til råds af eksperter inde for emnefeltet.


Opnå høj rangering med SEO

SEO er for mange online virksomheder blevet den skjulte perle til succes. Det er den perle som bidrager til at man rangerer højere i Googles søgeresultater, og således er i stand til at stå ud fra de øvrige konkurrenter på markedet. Ved brug af wordpress er der rig mulighed for at opnå gode resultater med sin SEO. Er dette derfor et område du ønsker at have særligt fokus på, kan en wordspress hjemmeside være en god forudsætning for dette.


Vælger du at oprette din hjemmeside på wordspress vil du opleve, at webdesign, indhold og hastighed alle går op i en højere endhed, hvilket er essentielt for en god SEO. Dette er yderligere elementer du kan arbejde videre med og hele tiden forbedre og optimere for at opnå et endnu bedre resultat, og hermed højere rangering.


En prisvenlig løsning

Wordpress imødekommer alle brugere og budgetter, hvilket gør det til en anvendelig løsning for mange. Er du nybegynder på området, kan du starte ud med den gratis version, og således prøve kræfter med layout og design, inden du publicer den. Er det en succes, kan du herefter vælge at tilkøbe dig et domænenavn og et webhotel til hosting. Flere større virksomheder benytter sig af denne løsning, da det giver mulighed for først at prøve kræfter med platformen, hvorved de senere hen kan skabe en personlig grafisk profil og identitet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit