Annonce
Viborg Nyt

Åbningen blev lidt forsinket - men nu er Pablo klar til at servere kaffe, is og juice

Så er Pablo’s på plads i St. Sct. Hans Gade 11. Den 30-årige indehaver Pablo Fouilloux har haft lidt problemer med en maskinleverandør, men nu er han klar til at servicere kunderne med kaffe, kage, friskpresset juice og is.
En maskinleverandør drillede lidt, så den planlagt åbning måtte udskydes, men nu er Pablo Fouilloux klar til at servere kaffe, juice og is.
Annonce

Viborg: Det drillede lidt med at få leveret de sidste maskiner, men nu er Pablo Fouilloux på plads med sin egen butik i St. Sct. Hans Gade 11.

Og kunderne kan sagtens finde Pablo’s, som butikken, med cykelforhandler Rolsted som nabo, hedder. Selv på en mandag, hvor han ikke har åbent, men alligevel sidder bagerst i sin egen butik og arbejder med de sidste detaljer i sin nye butik. Der mangler blandt andet skiltning om åbningstider.

Der blev solgt lidt is til kunder, som forsigtigt åbner døren, da de kunne se, at der er liv. Eller en kølig drik i form af friskpresset juice til at tage med til en tørstig mand.

- Vil du have den med i plastik. Det koster fem kroner ekstra. Du kan også få den i et glas med låg, det koster 10 kroner, men det er pant, som du får igen næste gang, spørger Pablo.

- Det med næste gang glemmer jeg nok, men jeg tager glasset, lyder det fra kunden.

Ordvekslingen viser tydeligt, at Pablo’s er baseret på en tankegang om økologi og bæredygtighed.


Jeg er utrolig glad for, at Peter Larsen Kaffe kunne hjælpe mig. Det betyder meget for mig, at jeg via fair trade også kan støtte de mexicanske kaffebønder.


- Jeg har ikke noget menukort, som fortæller, at jeg laver bestemte juicer eller drikke. Kan min leverandør en dag ikke levere en bestemt vare, eksempelvis økologiske gulerødder, så kan kunderne ikke få juice med gulerødder den dag, siger Pablo.

Ud over de kolde drikke, som altid bliver shaket med isterninger, så langer han også is fra Ice Bakers i Thy over disken. Det er plantebaseret is, som også kan laves som shake, men altså uden mælk fra koen, så ingen milkshake her.

Annonce

Kaffen er fra Mexico

Endelig er der kaffen. Den er selvfølgelig fra fødelandet Mexico, fremskaffet med hjælp af byens kaffefirma, Peter Larsen Kaffe.

- Jeg er utrolig glad for, at Peter Larsen Kaffe kunne hjælpe mig. Det betyder meget for mig, at jeg via fair trade også kan støtte de mexicanske kaffebønder, siger Pablo.

En lille detalje på det felt: Der er ikke fortrykt butiksnavn eller logo på kaffekrusene i pap fra leverandøren. Det stemples i stedet på højkant i butikken, og når kunderne drikke kaffen, kan andre vandret læse firmanavnet. Også bæredygtigt, og lidt smart, ikke?

Pablo Fouilloux er også ved at lægge sidste hånd på indretning bagerst i sin butik. Her bliver der plads til 12-15 siddende gæster, når vejret ikke er til at sidde ude ved tre små borde, som han har sammen med sin veganske mad-nabo, Reborn.

Pablo Fouilloux glæder sig til, når Maj Schiøtte i Reborn kommer tilbage fra ferie. Ud over at de i det daglige deler gade-pladser og supplerer hinanden, så har de også et andet samarbejde på vej – levering til fester.

- Vi kan levere op til maksimalt 20 personer, hvor Reborn leverer maden og Pablo’s drikkevarer, og de to første kunder har allerede booket en festleverance, fortæller Pablo.

Når der i Pablo’s er plads til siddende gæster, skal der også være et toilet, og det har Pablo Fouilloux i kælderen. Her indrettes der også showroom til hans anden lille gesjæft, designvirksomheden Diip, som Pablo brænder for, men som han ikke kan leve af alene. Her tilbyder han at lave skilte, invitationer og vinduesfolie.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Er du kæreste med din kæreste?

Viborg Nyt

Ny kunderådgiver

Viborg Nyt

New Jungle Trio kommer til Houlkær

Viborg Nyt

Camping i skovens dybe stille ro

Viborg Nyt

Butikschef vender tilbage til Wagner

Annonce